Pomyślicie za pewne że nic w tym szczególnego, a już na pewno historia nie nadaje się na robienie z tego nowego tematu na forum. Ale to nie koniec, to zaledwie początek strasznej rzezi...
"Kilka godzin później znaleziono szczątki zwierzęcia, a właściwie tylko jego skórę. Wyglądała jak puste opakowanie, które ktoś zrzucił na ziemię z dużej wysokości (z UFO?).
Sceptycy twierdzą, że taki przypadek w ogóle się nie zdarzył, że był to wytwór bujnej fantazji tych panów.(...)"
Niedługo po tym zdarzeniu można było zaobserwować podobne przypadki.
"W grudniu 1963 roku mieszkańców Gallipolis w stanie Ohio ogarnęło przerażenie. Znaleźli oni wiele okrutnie okaleczonych ciał zwierząt , głownie wołów.(...) Z chirurgiczną precyzją usunięto im mózgi, brakowało także innych organów. Sprawcy działali zgodnie z wszelkimi regułami sztuki. Najtrudniej było zrozumieć, że w większości wypadków martwym zwierzętom usunięto całą krew, ale ani na ziemi, ani na ciałach nie znaleziono najmniejszych jej śladów.(...)"
"Na farmie Alamosa w Kolorado znalezioną martwą Lady, klacz rodziny Lewisów. Trzyletni koń był straszliwie zmasakrowany. Z chirurgiczną precyzją usunięto mu tkankę mięśniową od szyi w górę. Kości bielały, jakby tygodniami były wystawione na działanie słonecznego żaru, a przecież zaledwie kilka godzin przed okrutną śmiercią Lady upajała się na soczystej polanie swym końskim, beztroskim życiem. Konia a raczej to co z niego zostało, zbadał dr John Henry Altshuler, patolog Rose Medical Center w Denver. Chodź jako patolog miał on stały kontakt ze zwłokami i nie łatwo go było przestraszyć, tym razem przeżył szok.
-"Nie mogłem spać ze strachu! Największa zagadką był całkowity brak krwi (...) Biedne zwierze zostało straszliwie okaleczone, brakowało serca, płuc i tarczycy".
Z badań doktora Johna Henrego wynikało że narządy zostały wycięte, więc wyklucza to jako sprawcę mordu drapieżnika. Jak sam mówi:
-"Jestem całkowicie przekonany że jest to dzieło istot pozaziemskich".
Tutaj rodzi się pytanie. W jakim celu Obcy masakrowali zwierzęta, porywając im narządy i pozbawiając ich ciał krwi?
O to chcę zapytać was, drodzy forumowicze.

Źródło: "Zanim nastąpił potop" Wlater Jorg Langbein
Pozdrawiam!