ob
- 
				Danio
 - Nowa Krew

ob
Witam chciałbym się dowiedzieć czy miałem ob. Od 2 lat co jakiś czas miewam paraliże senne  , bywało tak  , że dzień w dzień mnie to spotykało .Pierwszy raz paraliż senny miałem właśnie 2 lata temu spałem nie u siebie w pokoju , nagle nie mogłem się ruszyć i usłyszałem straszny głos przeraźliwy krzyk i bezwład  po czym pobiegłem na górę  .Z początku myślałem , że to jakiś duch potem  dowiedziałem się  , że to paraliż. Dzisiejsze paraliże różnią się od poprzedniego  bo się nie boje i leże i przeczekuje  ale nie budzę się .Po paraliżu zasypiam  , chodź wydaje mi się  że się wybudzam .Czasem bardzo się męczę podczas paraliżu , gdyż bywa tak że mam sen  i paraliż budzę się kładę się na drugi bok i znowu zasypiam i tak około 15 razy . Przeczytałem , że podczas paraliżu łatwo o OB.  Więc gdy miałem paraliż , słyszałem  bicie serca swoje echo  ,powiedziałem sobie w myślach chciałbym wyjść .Czułem że nie mogę się ruszyć ale moje ciało przesuwało się powoli  z łóżka .Po chwili mogłem się ruszać widziałem grającego brata w  pokoju i włączony telewizor  . Bałem się strasznie , że  brat będzie chciał mnie obudzić i wróciłem do ciała .Podczas paraliżu teraz prawie  za , każdym razem wychodzę  ale nie widziałem nigdy leżącego swojego ciała w łóżku . Jestem jakby zjawą nie widzę rąk  i nóg obracam się o 360  stopni. Tydzień temu obudziłem się o godzinie 7 po czym znowu zasnąłem i spotkał mnie paraliż widziałem film w telewizji mimo tego , że spałem  leciało jakieś karate  co uczył Mijagi walczyć . Gdy obudziłem się telewizor był włączony ale było coś zupełnie innego .Po czym sprawdziłem w telemagazynie  ,  że wcześniej leciał ten film .Musiałem  po tym wszystkim normalnie  zasnąć . Każdy mówi że paraliż jest  czymś pięknym dzięki czemu inaczej spostrzegają świat ja czegoś takiego nie mam . Może mi ktoś powiedzieć jak doskonalić się w OB.

- 
				Artur28
 - Aktywny pisacz

Re: ob
no super, to naprawdę wyjątkowa umiejętność... może chciałeś napisać, że widzisz w 360 stopniach???obracam się o 360 stopni
- 
				Danio
 - Nowa Krew

Chodzi o to że stoję w miejscu , a mogę obracać się na wszystkie strony.

- 
				Artur28
 - Aktywny pisacz

a tak jakby w locie się obracasz???????