Chcialbym uprzedzic ewentualne pytania, jakimi zapewne zasypia mnie wkrotce niektorzy uzytkownicy zaczytani w artykuly. Jedno z tych pytan na pewno zabrzmi tak:
Kiedy beda nowe artykuly?
A nowe filmy?
A w ogole cos nowego?... <beczy>
Ha! Dobre pytania.

Co prawda pracuje teraz nad tlumaczeniami kilku artykulow (tytulow nie zdradzam, coby konkurencja nie podchwycila - zdradze tylko, ze ciekawe

Powod jest taki, ze w "hoteluszpitalosanatorium" dziala co prawda pracownia komputerowa dla pacjentow, jednak stoi w niej... tylko jeden komputer. Bylo ich wiecej (nie jestem tutaj pierwszy raz), ale w tajemniczych okolicznosciach gdzies je ktos wyniosl

Na podlodze trzy monitory stoja, do niczego nieprzydatne, a jedyny dzialajacy tutaj komputer nie dosc ze jest wolniejszy od zolwia, to jeszcze caly czas jest zajety, bo non-stop ktos gra w pasjansa. Wiec nawet jakbym nie wiadomo jak chcial, to i tak nie mam tutaj mozliwosci opublikowac artykuly w serwisie.
Zwlaszcza, ze tekstu jest tyle, ze nawet gdybym siedzial tutaj caly dzien z naruszeniem ciszy nocnej, to i tak nie zdazylbym tego przepisac (nie mam laptopa, wiec artykuly tlumacze na papierze).
Tak wiec, aktualizacji i nowych artykulow chwilowo nie bedzie. Do 18 sierpnia... lub do chwili, gdy znajde w Ustroniu jakas porzadna kafejke.

Trzymcie się! Udanych wakacji wszystkim