Informacja od administratora - dotyczy aktualizacji

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Informacja od administratora - dotyczy aktualizacji

Post autor: Ivellios »

Na wstepie pragne przeslac moc wakacyjnych pozdrowien z zalanego sloncem Ustronia w Beskidach :)

Chcialbym uprzedzic ewentualne pytania, jakimi zapewne zasypia mnie wkrotce niektorzy uzytkownicy zaczytani w artykuly. Jedno z tych pytan na pewno zabrzmi tak:

Kiedy beda nowe artykuly?
A nowe filmy?
A w ogole cos nowego?... <beczy>

Ha! Dobre pytania. :P

Co prawda pracuje teraz nad tlumaczeniami kilku artykulow (tytulow nie zdradzam, coby konkurencja nie podchwycila - zdradze tylko, ze ciekawe :D ), jednak... nie mam mozliwosci ich zamiescic na Paranormalium.
Powod jest taki, ze w "hoteluszpitalosanatorium" dziala co prawda pracownia komputerowa dla pacjentow, jednak stoi w niej... tylko jeden komputer. Bylo ich wiecej (nie jestem tutaj pierwszy raz), ale w tajemniczych okolicznosciach gdzies je ktos wyniosl :P

Na podlodze trzy monitory stoja, do niczego nieprzydatne, a jedyny dzialajacy tutaj komputer nie dosc ze jest wolniejszy od zolwia, to jeszcze caly czas jest zajety, bo non-stop ktos gra w pasjansa. Wiec nawet jakbym nie wiadomo jak chcial, to i tak nie mam tutaj mozliwosci opublikowac artykuly w serwisie.
Zwlaszcza, ze tekstu jest tyle, ze nawet gdybym siedzial tutaj caly dzien z naruszeniem ciszy nocnej, to i tak nie zdazylbym tego przepisac (nie mam laptopa, wiec artykuly tlumacze na papierze).

Tak wiec, aktualizacji i nowych artykulow chwilowo nie bedzie. Do 18 sierpnia... lub do chwili, gdy znajde w Ustroniu jakas porzadna kafejke. :P

Trzymcie się! Udanych wakacji wszystkim :)
cleric
Senior forum
Senior forum

Re: Informacja od administratora - dotyczy aktualizacji

Post autor: cleric »

Ivus, Ty odpoczywaj a nie szukaj kompa!
i zostaw te arty, lez do gory brzuchem i łam serca niewiescie kolezankom ;*
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Cleric ma ra rację
tylko nie na rób tam dzieci, bo to kosztowne upominki z wakacji
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

łam serca niewiescie kolezankom
To ostatnia rzecz, jaka chcialbym robic. Podryw? Pfff...

Juz wole tlumaczyc arty. Narazie mam gotowe cztery :P

Auc! Wyciagnalem ostatnio rodzine (mama z siostra byly pare dni w Ustroniu) na mala wspinaczke na gore Rownice, a dzien pozniej do Lesnego Parku Niespodzianek i do teraz mamy wszyscy zakwasy...

A dzisiaj babka na interdynie puscila mi taki prad, ze do teraz czuje, ze mam plecy :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Na obecna chwile mam gotowych jakies 9 czy 10 artykulow. Dwa z nich na pewno pojda na KryptoZoo, reszta na Paranormalium.

A poki co po codziennej krioterapii i gimnastyce po niej oraz po kilku wspinaczkach na gore Rownice i inne obiekty czuje, ze mam wszystkie kosci :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Powróciwszy do domu, rozpoczynam publikację przetłumaczonych artykułów. Będę dodawał po jednym co kilka dni.

Na stronie głównej zagościł już najważniejszy tekst - o Hitlerze i tajnej sekcie rządzącej nazistowskimi Niemcami.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”