i moje pytanie brzmi jak zacząć z tym oobe co polecacie na początek jakieś ćwiczenia jbc pisać na pw albo w temacie
Jak zacząc pomózcie??
- 
				bonku
 - Nowa Krew

Jak zacząc pomózcie??
Siemka nazywam się Damian o tym oobe dowiedziałem się  jak przeglądałem TV i na Polsacie 2 leciało ''Strefa Tajemnic'' i po obejrzeniu tego wbiłem na google.pl i zacząłem poszukiwania i na trafiłem właśnie na to forum
i moje pytanie brzmi jak zacząć z tym oobe co polecacie na początek jakieś ćwiczenia jbc pisać na pw albo w temacie![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)

i moje pytanie brzmi jak zacząć z tym oobe co polecacie na początek jakieś ćwiczenia jbc pisać na pw albo w temacie
- 
				Fluxres
 - Aktywny pisacz

Re: Jak zacząc pomózcie??
Duzo osob i wielu chyci się za te bebny szamanskie. 

Pocwicz wizualizacje. Bo wiemy ze jestes Dno w ezoteryce i rozwoju duchowym.
I poczytaj o metodach wychodzenia z ciala.
Pomagajmy innym. Taki niedoswaidczony wezmie się dozan paralizu albo jakichs hipnakogow i bedziemy go mieli z glowy. A jak naprawde chce wyjsc to opisze problem i tyle.

Pocwicz wizualizacje. Bo wiemy ze jestes Dno w ezoteryce i rozwoju duchowym.
I poczytaj o metodach wychodzenia z ciala.
Pomagajmy innym. Taki niedoswaidczony wezmie się dozan paralizu albo jakichs hipnakogow i bedziemy go mieli z glowy. A jak naprawde chce wyjsc to opisze problem i tyle.