POMOCY!! ;d

Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
Samira
Nowa Krew
Nowa Krew

POMOCY!! ;d

Post autor: Samira »

Witajcie. Zawsze mnie ciekawiło jakie to uczucie doznania OOBE. Chciałam się was zapytać jakim sposobem dostaliście się do astrala.. Również dokładnie większość rzeczy jakie pamiętacie.. Jak tam się porusza, teleportuje itd. Wiem, że wygląd i wszystko zależy tam od naszej wyobraźni, ale gdybyście mogli opowiedzcie jak wy tam sobie "umeblowaliście". Czytałam z 100 artykułów(pomimo tego jestem świeża), aczkolwiek chcę zapytać się kogoś kto to przeżył z osobna. Ostatnio zaczęło mi się kręcić w głowie gdy próbowałam OOBE. Czy to coś oznacza? Dalej nie dokończyłam, bo wystraszyłam się tym kręceniem w głowie. Z góry dziękuję. Jeśli były takie tematy to przepraszam, ale bardzo mi zależy na waszej opinii w tym temacie.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Re: POMOCY!! ;d

Post autor: Ivellios »

Jest przyklejony temat na pytania związane z OOBE, proszę tam pytania zadawać a nie zakładać nowy temat.

Wróć do „OOBE, LD, podróże mentalne”