Czy wam też zdarza się coś takiego?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
cleric
Senior forum
Senior forum

Re: Czy wam też zdarza się coś takiego?

Post autor: cleric »

raczej nic w tym niezwykłego, mi od zawsze snią się 3 miasta które nieistnieja a od lat wygladaja w mojej glowie tak samo, tak widocznie jest
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

poprostu mózg tak reaguje ze zmęczenia, i przechodzi w stan uśpienia, sam tak nieraz mam, i to się wydaje bardzo realne.. nieraz ciekawe jest to uczucie, gdy śpię, i jestem tego świadom w śnie.. dziwne uczucie nie potrafię wyjaśnić.. sny zdarzają się bardzo realne, czasami nasza wyobraźnia potrafi nam płatać figle, nie raz mam takie uczucie że spadam z wysokości, i wszystko to czuję na sobie tak jakbym naprawdę spadał.. często temu towarzyszy taki ucisk w klatce piersiowej, a na końcu zazwyczaj się budzę.. wychodzi na to że sen nie jest jeszcze do końca zbadanym zjawiskiem.. odczucia wychodzenia z poza swojego ciała, ciekawe...
(R)ivenion(10)
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: (R)ivenion(10) »

"Jak określiłaś to jako "plastelina" także zdarza mi się sporadycznie, "widzę: coś takie często choć skąd się to ciężko to odczuć, czym to jest nie wiem ale nie jesteś sama. Szczerze powiedziawszy jest to dość ciężko opisać.

Wróć do „Świat snów”