OUIJA
-
- Nowa Krew
OUIJA
Pytanko
- zna ktos lub wie ktos gdzie zrobic badz gdzie kupic tablice?Przydala by się

-
- Dyskusjoholik
Re: OUIJA
kiedys na allego widzialem, teraz patrzylemi juz nie ma, ale patrz tam raz na jakis czas, bo moze znow ktos wystawi. A po za tym, to moze u jakiej wrozbitki kupisz one czesto maja takie gadżety
-
- Dyskusjoholik
Weź w googlach wpisz i ci wyskoczy, to sobie przerysujesz.
Ale masz problem.
Ale masz problem.
-
- Nowa Krew
Crowley,no mam problem bo zeby zrobic trcze trzeba miec wypalarke a wypalarka kosztuje np 1000zl ,to nie jest problem?wymiary itp znam lecz nie mam wypalarki
-
- Tropiciel tematów
Ok, z okazji poruszenia tego tematu mam wstępne pytanie do osób parających się i wierzących w paranormalia. Czy kiedykolwiek NAPRAWDĘ korzystaliście z tej tabliczki? Sami czy z ,,medium"?
Po własnych, wielokrotnych doświadczeniach, włącznie z seansami z medium jestem ciekaw waszych opinii. Chętnie skontaktowałbym się z tymi, którym coś ,,wyszło". Wyjść nie ma prawa, zatem należy skrupulatnie i porządnie sprawdzić każdą historię, lub jeśli możliwości pozwolą, chętnie odbyłbym obrzęd wraz z osobą, której coś ,,wyszło".
Pozdrawiam.
Po własnych, wielokrotnych doświadczeniach, włącznie z seansami z medium jestem ciekaw waszych opinii. Chętnie skontaktowałbym się z tymi, którym coś ,,wyszło". Wyjść nie ma prawa, zatem należy skrupulatnie i porządnie sprawdzić każdą historię, lub jeśli możliwości pozwolą, chętnie odbyłbym obrzęd wraz z osobą, której coś ,,wyszło".
Pozdrawiam.
-
- Nowa Krew
Wlasnie to jest intrygujace Gilbert,kazdy mowi nie uzywaj tego sam itp 

-
- Tropiciel tematów
Spójrz na to z innej strony: to nie jest intrygujące, a zabawne, a bywa, że żałosne, kiedy czytam, jak ktoś piszę ,,o co ty się pytasz? O tabliczkę OUIJA?! Życie Ci nie miłe! Zostaw to!".
To przypomina legendę o bazyliszku. Wedle wieści nikt, ze spotkania z nim nie wyszedł żyw, każdy kto go widział umarł. Zatem skąd wiadomo, że bazyliszek w ogóle istnieje, że to w ogóle bazyliszek i skąd na Bogów jego opisy?
W pełni świadom, sprawdzając ową tabliczkę na różne sposoby, w obecności osób zaangażowanych w zjawiska paranormalne, samemu, także raz w obecności zawodowego medium NIC SIĘ NIE STAŁO.
Jeśli kogoś interesuje historia zapraszam na GG (chyba podawałem) albo PW, ponieważ profesjonalna wersja tabliczki jest bardzo sprytnie skonsturuowana, a sztuczka działa szczególnie wtedy, gdy bawi się nią więcej niż 3 osoby:).
To przypomina legendę o bazyliszku. Wedle wieści nikt, ze spotkania z nim nie wyszedł żyw, każdy kto go widział umarł. Zatem skąd wiadomo, że bazyliszek w ogóle istnieje, że to w ogóle bazyliszek i skąd na Bogów jego opisy?
W pełni świadom, sprawdzając ową tabliczkę na różne sposoby, w obecności osób zaangażowanych w zjawiska paranormalne, samemu, także raz w obecności zawodowego medium NIC SIĘ NIE STAŁO.
Jeśli kogoś interesuje historia zapraszam na GG (chyba podawałem) albo PW, ponieważ profesjonalna wersja tabliczki jest bardzo sprytnie skonsturuowana, a sztuczka działa szczególnie wtedy, gdy bawi się nią więcej niż 3 osoby:).
-
- Nowa Krew
A moze ktos podpowie badz zna jak wypalac litery innym sposobem niz wypalarka?
-
- Tropiciel tematów
Nie mam zielonego pojęcia.
Ale jeśli już chcesz odprawić wszystko ,,po bożemu" nie potrzebujesz koniecznie drewnianej deski, pięknych literek i cyferek. To kwestia estetyczna.
Mój kolega kiedyś rzeźbił w drewnie wcześniej ,,opiekając" jego wierzchnią cześć, a potem dłubiąc w nim skrupulatnie dłubaczką:P albo rozgrzanym, zaostrzonym kawałkiem metalu, następnie polewał drewno zimną wodą. Nie znam się niestety, pamiętam jedynie co on robił.
Ale to kwestia estetyczna.
Ale jeśli już chcesz odprawić wszystko ,,po bożemu" nie potrzebujesz koniecznie drewnianej deski, pięknych literek i cyferek. To kwestia estetyczna.
Mój kolega kiedyś rzeźbił w drewnie wcześniej ,,opiekając" jego wierzchnią cześć, a potem dłubiąc w nim skrupulatnie dłubaczką:P albo rozgrzanym, zaostrzonym kawałkiem metalu, następnie polewał drewno zimną wodą. Nie znam się niestety, pamiętam jedynie co on robił.
Ale to kwestia estetyczna.
-
- Nowa Krew
To teraz się zapytam,potrzebuje rady doswiadczonej osoby,jak zaczac co musze miec itp aby uzyskac jakis efekt no i ile osob
-
- Nowa Krew
Hmmm, a w zasadzie to po co chcesz się tym zająć? Nie pracowałem z Ouija, nie będę więc straszył jakimiś ewentualnymi opętaniami, ale nie polecam robienie czegokolwiek związanego z okultyzmem dla zabawy. Przede wszystkim- rezultaty będą mierne.