JESTEM TU NOWY ale...
-
- Senior forum
Re: JESTEM TU NOWY ale...
tak, gdzies czytałam ze były takie przypadki, a co się dzieje?
-
- Dyskusjoholik
"ona wie że mam tu konto" - masz tu konto od wczorajszego wieczora!
-
- Forumowy maniak
Nie bądźmy drobiazgowi... Mógł powiedzieć ciotce o tym że je zakłada parę dni wcześniej. Ale ok wróćmy do tematu.masz tu konto od wczorajszego wieczora!
No więc napisałeś że od spotkania twojej cioci z egzorcystą, w jej domu dzieją się dziwne rzeczy. Zapytałeś również czy jest możliwe "przyczepienie" się demona do osoby trzeciej podczas wykonywania egzorcyzmów.
To że twoja ciotka spotkała się z egzorcystą, nie znaczy że kapłan jest nawiedzony i po każdym egzorcyźmie ma w sobie demona którego wcześniej wygnał. te dziwne zdarzenia w jej domu mogą być spowodowane zupełnie innym zjawiskiem (nawet paranormalnym). Nie zakładajmy od razu że drzwi się otworzyły raz czy dwa po spotkaniu z egzorcystą i to na pewno sprawka demona. Twoja ciotka może nadmiernie utożsamiać te wydarzenia po nadmiernym myśleniu na temat tego spotkania. Wiem coś o tym bo sam słyszałem stuki itp. zaraz po tym jak zalogowałem się na tutejszym forum i byłem bardzo podekscytowany zjawiskami paranormalnymi. Jeśli chcesz pomóc cioci to przekaż jej to co napisałem i oboje rozważcie bardziej przyziemne rozważania.
Pozdrawiam!
-
- Tropiciel tematów
Nie jest to możliwe, gdyż niemożliwym jest wezwanie demona, a co dopiero go wypędzenie.
Widziałem kilka egzorcyzmów, w różnych obrządkach w swoim życiu. Komedia.
Widziałem kilka egzorcyzmów, w różnych obrządkach w swoim życiu. Komedia.