Wideo Ukazujące kilka dziwnych zjawisk na World Trade Center
-
- Nowa Krew
Wideo Ukazujące kilka dziwnych zjawisk na World Trade Center
Odpowiedzcie co wy na to...
-
- Senior forum
Re: Wideo Ukazujące kilka dziwnych zjawisk na World Trade Center
to tylko chmura pyłu i dym.. to cos w stylu Matek Boskich na szybach, Jezusow na kominach, Papieza w nalesniku itd itp
a numer z dolarem zabawny
co kieruje ludzmi którzy skladaja banknoty by znalesc w nich przepowiednie o 11.9 
a numer z dolarem zabawny

-
- Dyskusjoholik
Diabełek z trójkątnym ogonkiem i kosą... pięknie.
ps.Ludzie, to nawet nie przystoi, żeby w takiej tragedii doszukiwać się takich pierdół
ps.Ludzie, to nawet nie przystoi, żeby w takiej tragedii doszukiwać się takich pierdół
-
- Administrator
Dr. Blade, jeśli to jest to, o czym trułeś mi dupę na GG, to normalnie no comment 
Już krótko po katastrofie - a więc jakieś 7 lat temu - dowiedziono, że te diable mordy to tylko przypadkowy efekt wizualny. Po prostu tak się ułożyły smugi dymu.
Zadziałała tutaj pareidolia - ludzie doszukują się jakichś twarzy i znanych im wizerunków tam, gdzie ich tak naprawdę nie ma.

Już krótko po katastrofie - a więc jakieś 7 lat temu - dowiedziono, że te diable mordy to tylko przypadkowy efekt wizualny. Po prostu tak się ułożyły smugi dymu.
Zadziałała tutaj pareidolia - ludzie doszukują się jakichś twarzy i znanych im wizerunków tam, gdzie ich tak naprawdę nie ma.
-
- Nowa Krew
Sam filmik z tą "straszną" muzyką budzi trochę grozy. Ale to by było na tyle. Może według niektórych jest to dziwne, ale jak mówi Ivellios zadziałał tutaj efekt wizualny a nie moce szatańskie. Chociaż mogę się przecież mylić 

-
- Nowa Krew
Kiedyś mówili w TV, że dla człowieka twarz ludzka jest tak ważna, że wszędzie jest skłonny ją zobaczyć.
-
- Aktywny pisacz
masz trochę racji...btw. na Marsie też doszukano i doszukuje się wiele twarzy co niekoniecznie oznacza, że zostały stworzone świadomie...o ile wogóle...
-
- Dyskusjoholik
Ivellios już napisał, czego to zasługa. ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
- Senior forum
Może to "konkurencja", ale link się przyda, bo pokrywa się w połowie z moją opinią. Co prawda niezłe bajki opowiadają w temacie o 2012, ale tutaj troszkę to ma sens...
-
- Nowicjusz
DARNOK - Moim zdaniem to coś CHCIELI ukryć no i ukryli i im się udało...
Bo kto teraz o tym mówi ? nikt ! możesz tych zliczyć na palcach u dwóch rąk.
Bo kto teraz o tym mówi ? nikt ! możesz tych zliczyć na palcach u dwóch rąk.
-
- Senior forum
Racja, dziwię się tylko amerykanom. Jak można nie zadawać pytań dotyczących takiej tragedii. Albo są nieźle manipulowani, albo nie są za bystrzy (do czego się powoli przekonuję), albo po prostu wszystko zostało wytłumaczone...
-
- Forumowy maniak
Tak ja takie twarze to nie tylko na powyższym filmiku widziałem. Wizerunek św. Piotra widzę na ramię pewnego obrazu w kościele. Na tym samym obrazie, lecz nie na ramie,widzę męską twarz, łeb konia i św. Mikołaja. I nawet nie próbuję tego tłumaczyć,jakoby były to szczególne znaki. Po prostu tak działa moja wyobraźnia- z niczego człowiek potrafi dostrzec rzeczy których inny człowiek już nie jest wstanie zobaczyć.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!