Pomoc z dusza..

Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
Quintus
Nowa Krew
Nowa Krew

Re: Pomoc z dusza..

Post autor: Quintus »

niestety nie za bardo mogę ci pomóc ale spróbuję napisać wszystko co wiem a jest związane z twoim problemem. otóż:
1. napewno nie mogłeś utracić duszy, to znaczy że nie mogła napewno opuścić cię bez zostawiania połączenia między sobą a ciałem(jedynie kiedy się to zdarza to w chwili śmierci)
2. mogło nastąpić rozstrzepienie(chyba dobrze to słowo napisałem) duszy i ta część która się odłączyła znajduje się w 3 kręgu.(przynajmniej mam taką teorię)
co zrobić??
mam pewne podejżenia że rozwiązanie jest dosyć proste(niestety nie spotkałem się jeszcze z czymś takim więc to jest tyko czysta nie sprawdzona teoria, ale zawsze można spróbować gdyż nic nie zaszkodzi, a jedynie może pomóc) tak więc: napewno słyszałeś o czymś takim jak podróż astralna, ja bym tego spróbował i po prostu w trakie tej podróży sróbować powrócić do ciała. życze powodzenia

Wróć do „OOBE, LD, podróże mentalne”