Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Witam. niedawno rodzice mojego kolegi jechali do domu. Po drodze jakis czlowiek zatrzymywal "stopa" i jego tato się zatrzymal aby go podwiesc. Poczekal z 10 sekund aby podszedl autostopowicz ale on nie podszedl. Kiedy wyszedl z auta mojego kolegi tato to tego pana juz nie bylo , a byla to prosta droga i to bylo w bialy dzien . Jak myslicie czy mogl to byc autostopowicz widmo?
możliwę, może kiedyś ktoś zginął na tej drodze i teraz się ukazuje innym
W mojej miejscowości znajduje się Kościół Wniebowzięcia NMP niektórzy mieszkańcy twierdzą że widywano na terenie kościoła zakapturzoną postać biskupa którego grobowiec znajduje się pod kościołem. Niektórzy nazywają postać klucznikiem.
Znajomy ksiądz mojej koleżanki z pracy mówi że dziwne zjawiska tam często występują, a szczególnie przed Świętem Zmarłych.
haha. no wiem wlasnie ze jest taka legeda , dlatego wlasnie zadalem pytanie czy byl to przypadek autostopowicza widmo. proste nie ? A jakbym mial sciemniac to dlaczego nie rozumiem .