DZIWNA ORGANIZACJA,GLOBALIZACJA śWIATA

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
Gość

DZIWNA ORGANIZACJA,GLOBALIZACJA śWIATA

Post autor: Gość »

Kto wie o co chodzi to już wie:) Pozdrawiam ;]
,,Nowy Porządek Świata,, - taką o to nazwę ma dziwna i do dzisiaj mało słyszalna i widziana organizacja w U.S.A
Nie wiem czy słyszeliście ale ta organizacja miała na początku zjednoczyć państwa tj. :
-Meksyk
-Kanada
-Wenezuela
Te najgłówniejsze praktycznie cały kontynent zrobić z niego jedne wielkie państwo.
Na początek nie będę się rozpisywał . Poczekam na wasze relacje;]
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2008-01-07, 22:42 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

hmmm.... nie wiem co mam ci powiedzieć najlepiej będzie jak dasz jakiś link albo napiszesz o tym więcej bo nie mamy (przynajmniej ja) do czego się odnieść
Gość

Aha rozumiem no spoko daje tutaj link taki żeby było wiadomo o co mi konkretniej chodzi :) :
http://***do widzenia***/ niema tam konkretnego linku więc doprowadze was ,, klikacie w zakładkę (po lewej) >tajemnice świata >tajemnicze organizacje>
I to jest drugi post (ostatni) tam.Dojdziesz jakoś ;]
Film trwa 2 godz 20min ale moim zdaniem warto obejrzeć;]
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

nautilus nie niesie ze sobą żadnej treści w prawie żadnym zakresie, więc to słabe źródło.
Gość

Darnok redakcja swoja drogą ale to przecież nie jest ich żaden reportaż.
Tylko w klejony na ich stronę link więc się mylisz.
Mi nie chodzi o żadną redakcję FN tylko dałem link bo tam jest filmik i tyle ;]
Pozdrawiam

Druga sprawa to z pewnych żródeł dowiedziałem się że ta sama organizacja o której wspomniałem wyżej w 1 wojnie światowej ma projekty dotyczące statków noli.
Plany te miały Niemcy.Niemiecki szpieg w czasie 1 wojny światowej wyrwał te dokumenty i projekty.
Więc jeśli zobaczycie w necie jakiś statek nolków z niemieckim krzyżem to w 90% jest to prawda.
90% ponieważ nigdy nic nie jest pewne pozdrawiam

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”