Więzienie różnych wyznawców religi

Dział na wszelakiego typu tematy religijne, dotyczące wiary oraz zagrożeń związanych z działalnością sekt
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Ciekawe
A co jak ktoś w nic nie wierzy?
Ma przesrane,ale sam sobie winny :D
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Ciemny Wilk,
Zgadzam się,,,,,,, wszyscy powinni mieć tyle samo wolnego, a czy pójdzie taki do kościoła, czy do meczetu albo wcale to już jego sprawa
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

Post autor: Spock »

Oczywiście !

Okres Ramadanu, Boże Narodzenie w okresie katolickim i prawosławnym, i wszelkie inne święta powinny być ustawowo wolne od pracy. I to dla wszystkich, bez względu na wyznanie. Przecież żyjemy w państwie neutralnym światopoglądowo :)
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

Post autor: Spock »

aby najważniejsze święto religijne dla danej religii, było wolne od pracy dla każdego, to trzeba byłoby roztrzygnąć jaka wiara jest religią a jaka sektą
Nie widzę takiego obowiązku. Po prostu dajemy wolne wszystkim po równo (albo jak to się kiedyś mówiło: wedle potrzeb) i już. Nie trzeba wnikać kto ma rację :mrgreen:
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Tak, puszczajmy morderców na 26 dni by respektować ich prawo do życia. Absurd.
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Eva unit 01 »

Tak, to dobry pomysł zwłaszcza dla satanistów, którzy obchodzą święta (halloween) porywaniem dzieci i składaniem ich jako ofiary (robią tak tylko podobno z dziewczynkami, bo chłopców uczą na kapłanów, a buntowników do dziewczynek)
Nie wypowiadałbym się na twoim miejscu na tematy o których nie mam zielonego pojęcia, ośmieszasz się.
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

Eva, już po raz któryś robisz z siebie bóg jeden wie kogo :/ Opanuj się...

Zresztą- nie ja tu jestem od upominania, mnie to po prostu drażni...

Moim zdaniem każdy powinien miać po równo. Bez względu na płeć, kolor skóry, wyznanie i w którym szpitalu się urodził...

Wiem wiem, za bardzo koloryzuje xD
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Eva, już po raz któryś robisz z siebie bóg jeden wie kogo :/ Opanuj się...
Lol, wystarczy wpisać na wikipedii satanizm i sobie poczytać, zanim się zacznie pisać bzdury. Tak się szerzy ciemnota, ludzie piszą o rzeczach o których nie mają najmniejszego pojęcia, a potem internet jest zasyfiony tonami idiotyzmów.
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Nie, sataniści, to ludzie o których ja napisałem, natomiast to co ty robisz, to podciaganie pod satanistów mnóstwa innych religii. Dla przykładu, to lucyferianie czczą szatana, i wierzą w to, że na końcu i tak wszystko powróci do boga (łącznie z szatanem).

Jesteś ignorantem, i pokazujesz innym swoja głupotę upierając się i broniąc swoich błędów. Człowiek na poziomie jest w stanie zrozumieć swój błąd i przyznać się do niego.

(rada dla ciebie, życie do nie regułka z wikipedi)
Rada dla ciebie: nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia (łącznie z życiem). Poza tym zastanów, się, czy masz prawo dawać mi rady w takim momencie, kiedy nawet nie dałem ci ku temu powodu. To ty tu jesteś ignorantem, który nagina znaczenia słów tak jak mu się to żywnie podoba.
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

Człowiek na poziomie jest w stanie zrozumieć swój błąd i przyznać się do niego.
Hehe... he...
No i właśnie o tym mówię... zresztą... KONIEĆ OFFTOPU, POŻĄDEK MUSI BYĆ! :P

Niektórzy, którzy są nazywani satanistami nie mają tak naprawdę nic wpólnego z szatanem. Mogą to być ludzie, którzy po prostu przeciwstawiają, buntują się przeciwko dzisiejszym normom moralnym.

Tak prpos ta informacja JEST z wikipedii, nie czepiaj się jej, Eva
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Niektórzy, którzy są nazywani satanistami nie mają tak naprawdę nic wpólnego z szatanem. Mogą to być ludzie, którzy po prostu przeciwstawiają, buntują się przeciwko dzisiejszym normom moralnym.
A przpraszam, o czym ja niby pisze? Przecież od początku mówie, że SATANIŚCI nie mają nic wspólnego z szatanem, oni czczą tylko samych siebie, ta ideolgia opiera się na egocentryźmie i w większości przypadków egoiźmie

Wróć do „Wiara, religie i sekty”