Muzyka w snach

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Muzyka w snach

Post autor: Ivellios »

Zacznijmy od pytania.
Czy macie czasami takie coś, że słyszycie we śnie muzykę, albo jakiś utwór którego nigdy wcześniej nie słyszeliście?
Timon
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Timon »

mialem tak kiedys a po obudzeniu nawet sobie nieswiadomie nucilem ta piosebnke :P
TeleCzechus
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: TeleCzechus »

Ja też tak miałem i ta moja muzyka nie wiem dla czego ale bardzo mi się wtedy podobała

Lecz po kilku minutach już ją znienawidziłem

Czemu tak się stało??-
Marian
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Marian »

Ja dość często słyszę we snach muzykę ;-) Nie są to jakieś konkretne utwory, a jakaś przyjemna melodia, czasem do tego jeszcze śpiew. I zwykle pod koniec danego snu. ;-)
marta.heva
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: marta.heva »

mnie się kiedyś przyśniło słowo którego wcześniej nie słyszałam, albo słyszałam ale wogóle nie pamiętałam, myślałam że mój mózg wymyślij sobie to słowo, a później okazało się że wyszło ono z użycia dawno temu ... nie pamiętam teraz co to było za słowo ...

co do muzyki często wstaję rano i wiem, że śniła mi się jakaś piosenka, ale naogół jest to melodia którą słyszałam za dnia
Xymena
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Xymena »

Muzyka w snach to u mnie też dość częste, nawet czasem pamietam słowa i melodie, spiewam sobie w łazience, albo nuce nieświadomie, ale jeszcze tego samego dnia zapominam :D
Awatar użytkownika
Cień
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Cień »

Dzisiaj we śnie słyszałem "kanikuły" :lol:, pewnie to znacie, taka trochę wnerwiająca techniawka :P
pitimor
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: pitimor »

Kanikuły... Tak, parę razy posłuchasz przed snem i gdzieś tam potem słyszysz w śnie. Nie wiem czemu, ale tylko z tą piosenką tak jest u mnie.

Wróć do „Świat snów”