A może jednak założyć strone?

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony. W tym dziale są również umieszczane ogłoszenia od administratorów
Sharp
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

A może jednak założyć strone?

Post autor: Sharp »

Każde forum tego typu co widziałem ma strone swoją ytyczoną więc moja propozycja brzmi czy nieprzyda wam się www? Oczywiście z chęcią bym się tego podjoł.. 8) Myśle że to niejest tak aż potrzebne ale napewno sprzyjało to by rozwojowi forum.. Prosze adminów o zastanowienie się i odpisanie.. 8)
Lavyrania
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Lavyrania »

Z tego co wiem takowa była. Ale gdzie teraz jest?
Sharp
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Sharp »

Dlatego teraz to proponuje bo ja tamtejszej strony niewidziałem:)) dlatego coś takiego proponuje..
Mamba

Post autor: Mamba »

Sharp pisze:Każde forum tego typu co widziałem ma strone swoją ytyczoną więc moja propozycja brzmi czy nieprzyda wam się www?
macie rację strona była - teraz jej nie ma :( coś z tym trzeba zrobić - porozmawiam z Ivelliosem a Sharpowi dziekuję za propozycję pomocy przy jej odbudowie.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Co do strony...

http://ezoteryka.paranormalium.pl/portal.php

To tak to narazie wygląda...
Mamba

Post autor: Mamba »

Ivellios :D rozumiem brak czasu itd.zrób coś z tą stroną bo bez obrazy,ale teraz wygląda jak uboga krewna w porównaniu z tą która była :(
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

to mi podeślijcie jakieś obrazki do wstawienia w menu :P

w ogóle to teraz mam utrudnione modyfikowanie czegokolwiek bo w mojej sieci coś się spieprzyło i na strony znajdujące się na moim serwerze muszę przez proxy wchodzić (a ani admin ani firma trzymająca serwer nie wiedzą co jest odpowiedzialne za taki stan rzeczy...)

no i jakoś newsy muszę jakoś inaczej rozwiązać...

kurdefelek jedna mała strona główna a tyle roboty xD

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”