Szczęście i szczęśliwość......

Świadomość, Światło i Miłość to wartości, które są naturalne dla każdej istoty ludzkiej, dlatego znajdują się ponad religiami czy systemami filozoficznymi. W tym dziale podyskutujesz na tematy związane z rozwojem duchowym
assamite
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: assamite »

heh... :) znając to forum ten post w niedługim czasie zmieni nazwę na "co w życiu jest dla ciebie prawdziwym szczęściem?" no coż :) nic w tym złego wg mnie ;) wg mnie ze szczęsciem tak jak z sensem życia, mianowicie mówie tu o tym że ze szczeście jest równierz mocno indywidualną sprawą
dla jedych szczęściem jest zobaczyć dawno niewidzianą rodzine na świeta, posiedzieć przy kolędach
następni lubią sprawiać przyjemność innym i w ten sposób sami są szczęsliwi :)
kolejni są szczęśliwi gdy mają dużo pieniędzy choć fakt faktem każdy chyba lubi mieć przy sobie troche grosza
mi na przykład przyjemność sprawia to forum (ale lizus :P) i bardzo lubie przebywać wśród ludzi którzy w pewien sposob tutaj coś po sobie zostawiają i choć mam coraz mniej czasu to będe się zawsze starał wykrzesać chwile dla ezo :) to tylko jeden przykład :) ale czy ja czy każdy z ludzi takich przykładów mogłby wypisywać setki a nawet więcej wiele z nich byłoby podobnych ale kazdy z nas zawsze ma w tym coś indywidualnego coś co rusza tylko tą osobę :)

Wróć do „Rozwój duchowy”