¦lady

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Adiakanus

Ślady

Post autor: Adiakanus »

Czy Doświadczył ktoś np iż po śnie na jego ciele były ślady (nowe blizny etc), których przedtem nie było ???

Ja narazie nie ślady a coś dziwnego otuż w śnie jedna osoba powiedziała iż spali mi rękę (nie doszło do tego w śnie) ale gdy się obudziłem to czułem na prawej ręce zapach spalonej skóry (a śladów jak to są po przypaleniu nie widać) troche dziwne, ciekawe czym to było spowodowane....
assamite
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: assamite »

ja mialem inna sytuacje, to bylo mniej wiecej tak ze jechałem na dziwnym rowerze (heh coś bylo nie tak z kierownica) cały obolały i podrapany, do tego wszystkiego jeszcze smiałem się
do jakiś ludzi ktorych w zyciu an oczy nie widzialem, 3 lata pozniej mialem z kumplem i z 2 znajomych mała kolizje rowerową, (było ciemno a ludzi na drodze zauwazyłem dopiero jak na nich wjechałem z dosć duza predkoscia :D ) zaowocowała ona troche poobijanym ciałem , kilkoma zadrapaniami i dziwnie złożoną kierownicą od upadku na bok i przejechania w ten sposob kilku metrów. Ale to chyba nie to samo co u Ciebie :)
Mamba

Post autor: Mamba »

miałam kiedyś ślady na ciele , ale to były zwykle siniaczki :mrgreen:
poza tym to było tak dawno, że dzisjaj zastanawiam się czy mi się to przypadkiem nie śniło :roll:
Nephesh

Post autor: Nephesh »

W ten sposób może objawić się atak okultystyczny ;) nie tylko zresztą we śnie musi powstawać to, chociaż oczywiście w czasie snu jest się bardziej dostępnym dla innych. Np. wampiryzm, który mogę określić mianem prawdziwego (znaczy się w naprawdę szkodliwej formie, a nie zabawie w czerpanie małych dawek energii) potrafi wręcz objawiać się ranami na ciele. W moim przypadku wynikiem paru zadrapan i siniaków była moja opinia na temat paru osób praktykujących wampiryzm ;) ale ogółem raczej Rzadko spotyka się obencie ślady po atakach :) bo wystarczy spojrzeć na poziom okultystów dokonujących tych ataków (ledwo roślinka moglaby ew. liscie zrzucić od tego).

Wróć do „Świat snów”