Przerażający sen

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
pitimor
Nowa Krew
Nowa Krew

Przerażający sen

Post autor: pitimor »

Proszę o pomoc. Co kilka dni atakuje mnie pewien sen... nie jestem pewien nawet czy to sen. Mianowicie nic nie widać, ale słyszę głos jakiejś dziewczynki, tak na słuch może 8-9 lat. Mówi "Pomóż mi, proszę...". I mimo że nic nie widzę, to czuję, jakby jej coś groziło. Nie umiem określić ile to trwa, budzę się albo w środku nocy, albo o normalnej godzinie. Może to tak nie brzmi, ale jest to przerażające, nie raz budziłem się z łzami w oczach. Pytam się: co to jest i jak można temu zaradzić. Aha, jeszcze coś. Gdy się z tego budzę to mam uczucię jakbym spadł z dachu i walnał w ziemię z całej siły, tylko bezboleśnie. A więc, POMOCY!
Hunter
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Hunter »

Pewnie raz ci się to przyśniło, zakodowałeś sobie w podświadomości i teraz tak masz, może nawet codziennie, tylko nie pamiętasz każdego snu. Spróbuj przed snem wmówić sobie, że się to już nigdy nie przyśni tobie. Poprostu skup się i powiedz kilka razy w myśli, że ci się to nie przyśni. :) To jest zwykły sen, nie masz się czego obawiać.
Gdy się z tego budzę to mam uczucię jakbym spadł z dachu i walnał w ziemię z całej siły, tylko bezboleśnie
Tzn jakie to uczucie? Uczucie strachu, gdy spadasz z dachu?
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Ewentualnie wchodzisz w oobe, i tak dziewczynka to zagubiona dusza.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

jak dla mnie to nie jest zwykły sen. co zrobic z dziewczynka nie wiem, ale uczucie spadania o którym mowisz jest najnormalniejsze :P ja tez tak mam gdy sni mi się cos dziwnego :)
tybysh
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: tybysh »

Ja sugeruje abys zaczal cwiczyc LD,gdy spotkasz ja we snie to sobie z nia porozmawiasz.Jezeli okaze się czyms zlym to ja zniszczysz;] Jezeli nie dasz rady to wystarczy we snie poswiecic na nia latarka;]
Gość

Post autor: Gość »

pitimor pisze:Gdy się z tego budzę to mam uczucię jakbym spadł z dachu i walnał w ziemię z całej siły, tylko bezboleśnie.
Nie bede orginalny, ale też po przebudzeniu wydawało mi że podczas snu unosiłem się w powietrzu. Tylko że ja zazwyczaj wtedy lunatykowałem i może po prostu rzucałem się na posłanie.Nie wiem. Dziewczynka w snie...Nie znam się na znaczeniu snów ale radziłbym przygotować się w jakiś sposób, bo nie zdaje mi się żeby ona miała coś dobrego znaczyć.
Awatar użytkownika
Sigeru
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Sigeru »

Popieram Huntera, to tylko zwykły sen,a to spadanie z dachu to normalne zjawisko czasem ukazujące się podczas snu nazywane jest "efektem spadania".

Wróć do „Świat snów”