Temat dla użytkowników Futharku

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
Fenikt
Administrator
Administrator

Temat dla użytkowników Futharku

Post autor: Fenikt »

Witam wszystkich moich podopiecznych ;)

Mam przyjemność powitać Was na połączonym forum Futhark i Paranormalium. Mam nadzieje że współpraca będzie owocna. Wg. mnie to idealna szansa dla ozywienia obu for, poznania nowych ludzi jak i uratowania dogorywujacego Futharku:)

Do Waszej informacji:
- Żaden temat oprócz tych które osobiscie usunalem ze wzgledu na nieaktualnosc nie zostal usuniety
-Niektore dzialy pozostaly z forum Futhark i tam mozecie dalej znalezc stare tematy
-Inne dzialy zostaly polaczone i przy odrobinie wysilku znajdziecie tam tez nasze topici
-Proszę zajrzeć do swoich profili i jezeli taka Wasza wola uzupelnic je o nowe dane:)
-Dalej panuja podstawowe zasady kultury etyki itd. wiec prosze nie obrazac zadnych uzytkownikow i szanowac ich zdanie!
-Wszelki pytania prosze kierować na moj mail albo PW
-Jezeli macie jakies zastrzezenia co do organizacji nowego forum prosze postepowac jak wyzej :)
-Moderatorow prosze koniecznie o nie usuwanie niczego!! Zupelnie niczego bez wczesniejszego poinformowania mnie o tym na mail albo gg. Tematy raczej zamykac, informowac mnie i pozostawic mi obowiazek skasowania, albo przeniesc do Smietnika.

Mam nadzieje, ze bedziecie dalej aktywni, nowe dzialy jak i forum pobudza Wasza wyobraznie do zakladania nowych tematow i pisania dalej interesujacych postow.

Wiem ze jest jeszcze maly balagan, ale w miare mozliwosci staram się robic porzadek.

To chyba tyle ode mnie, zapraszam do dyskusji i pozdrawiam Was goraco.

Wasz najukochanszy administrator :D
Ostatnio zmieniony 2007-02-11, 20:21 przez Fenikt, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja ze swojej strony postanowiłem dodać na forum oprawę graficzną, jaka była obecna na Futhark'u. Skórkę możecie sobie ustawić w profilach, widnieje ona pod nazwą Solaris.
Heretica
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Heretica »

No no dawno mnie tu nie było..całkiem ładnie tu podoba mi się. Tak trzymac.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Cieszę się, że się wam spodobało ;)
Jak macie jakieś propozycje odnośnie forum to piszcie tutaj.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”