Ćwiczenia do projekcji...

Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
Fenikt
Administrator
Administrator

Ćwiczenia do projekcji...

Post autor: Fenikt »

Jak powszechnie wiadomo OOBE nie przychodzi samo z siebie i trzeba wlozyc w to troche pracy... jakie znacie cwiczenia, poza tymi opisanymi w traktacie? najwazniejsza w przygotowaniach do OOBE jest koncentracja... w traktacie jest opisany taki tescik... na koncentracje... oczyszczasz umysl i oddychasz... i liczysz... tylko liczysz oddechy o niczym innym nie myslisz... za kazdym razem gdy wtargnie Ci do glowy chociaz najmniejsza mys liczysz od poczatku :P jako ze dzisiaj dopiero zaczynam przygotowania praktyczne bo iwedze juz mam postanowilem zrobic sobie taki tescik:P wyszlo mi 3 oddechy za pierwszym razem :P :lol: troche malo... 10 to podobno dobrze... a ile Wam wychodzi? bez oszukiwania moi drodzy :D
Fenikt
Administrator
Administrator

spontany się zdarzaja bardzo rzadko i w ogole to jest dziwna sprawa z nimi :P hmm 17 to super wynik... mozesz cwiczyc juz cos innego... chyba ze oszukujesz... masz miec w glowie tylko i wylacznie cyfre :D ja zaczynalem liczyc od poczatku nawet jak przez szparke w powiece zobaczylem swoja dlon co pociagnelo za soba mysl w stylu "ooo moja dlon :lol: "
Awatar użytkownika
Callista
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Callista »

ja tam zwykle kończę liczyć po 20 bo mi się dalej nie chce :P

no kolego, zapodaj następne ćwiczenie, bo oddechy już mam....
Fenikt
Administrator
Administrator

ja zamykam :d raz mi się po prostu szparka zrobila ;] wizualizzacje mam na 6 :D wyobraznie mam wycwiczona od dziecka ;] cwiczenia masz w traktacie o projekcji albo w kursie na OOBE
Awatar użytkownika
Callista
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Fenikt pisze:cwiczenia masz w traktacie o projekcji albo w kursie na OOBE
dobra dobra, na forum pustka a Ty mnie odsyłasz gdzie indziej..

zapodaj w skrócie następne ćwiczenie, to będzie powód do ciągnięcia dyskusji :P (i do nie czytania traktatu)
Fenikt
Administrator
Administrator

to zaraz tylko ograne pokoj... ale traktat i tak musisz przeczytac bo tu się nie bedzie wklejac i omawiac grubej ksiazki bo się nigdy nie skonczy... za duzo tam informacji...
Awatar użytkownika
Callista
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

przeczytam, ale w ten sposób mogę zacząć już ćwiczenia praktyczne nie czakając aż ogarnę traktat, i żeby was nie opóźniać....
Fenikt
Administrator
Administrator

ekhm ten... ten kurs polega na cwiczeniach :D do niego trzeba miec wiedze po prostu o transie i cwiczeniach a nie juz wycwiczone... on po prostu to uklada i mobilizuje
Fenikt
Administrator
Administrator

pewnie ze nie - od tego sa cwiczenia, mozna się wspomagac bwgenem o ile na Ciebie akurat dziala...
Awatar użytkownika
Callista
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Fenikt pisze:bwgenem
czym ?

Villemo pisze:wejść w trans...
hmm to też kiedyś ćwiczyłam.... trzeba odkurzyć pokłady dawnych umiejętności :/
Fenikt
Administrator
Administrator

brain wave generator
Fenikt
Administrator
Administrator

nie ma w traktacie wpisz w googlach za duzo pisania jak dla mnie :P jak czas bedzie to zaloze o tym temat.
Fenikt
Administrator
Administrator

ale temat bedzie wygladal tak - link do bwg - opis - i tyle ;]

Wróć do „OOBE, LD, podróże mentalne”