Paleniska

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Te kręgi mają jakiś określony kształt?
_Nameless_
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: _Nameless_ »

Te wojny z niemcami i wieśniacy ... to czasem nie jest jakaś średniwieczna legenda z czasów świetności naszego kraju

Jesli nie... hej to jest poligon, tam się robi rozne rzeczy... eksploduje bomby w powietrze na ten przykład... a wiadomo ze jak się cos eksploduje to mozliwe jest zeby się trawa zapalila od tego
leszek

Post autor: leszek »

Czy to zjawisko trwa już od dłuższego czasu czy dopiero się zaczęlo niedawno?
Moim zdaniem jeśli się zaczęlo niedawno to wieśniacy po prostu coś zmyślają ale jesli to trwa już od dawna to coś w tym musi być...proszę o więcej informacji...fajnie by było mieć jakieś relacje naocznych świadków...
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

A może podasz nazwe wsi sąsiadującej z poligonem?
leszek

jak duże i ile jest tych kregów?
Awatar użytkownika
AsaF
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: AsaF »

ja widzę jedno proste rozwiązanie trzeba nawiązac kontak z kimś z tamtej okolicy lub kogoś wysłać kto blisko mieska. Trzeba zabrać kamerę z dobrą baterią, albo niech to zrobi jakiś mieszkaniec. Trzeba najpierw nagrać płonace ogniska z daleka a potem nadal kręcąc w jakiś w miarę szybki sposób przybliżać się, ale tak żeby możliwe było nagrywanie i wtedy jeśli jest tak jak pisze autor tematu to można się nad tym zastanawiać i analizować. Jak się ma dowoy do wszystko można a tak na słowo to mi się w to wierzyć niechce.
leszek

Hmm możliwe że to jakieś nawiedzone miejsce...po wojnie wiele takich...Moja babcia opowiadała ze w lesie kiedy dziadek jeżdził na rowerze w nocy do roboty to widywal siedzącą na kamieniu postać ...podobno w tym miejscu zginął jakiś żołnierz

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”