Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Od wiśniówek to trzymaj się na razie z daleka Za młody jesteś. A film faktycznie jest jakiś taki...taki...no, nie dziwię się, że Spooky się go boi. Ja trzeci raz próbuję go zobaczyć i jakoś mi nie idzie. A w duchy, zaznaczam, nie wierzę.
To, że kiedys przydarzyło mi się coś, co ciężko mi się mieści w granicach mojej wiedzy nie znaczy że od razu zacznę wierzyć we wszystko jak leci. No moi drodzy, ja Was proszę
Fakto, będą. Będą na stówę. Tylko...kurde, nie wiem kiedy xD xD nie, no tak na poważnie, to nie wiem, jutro, pojutrze. Może w piątek. Do końca tygodnia postaram się je zrobic juz na 100%.
Fakto, wyobraź sobie, że ja też mam życie osobiste. Że nie będę siedział przy jakimś pier....m filmie tylko dlatego, żeby dwie osoby nierozumiejące angielskiego mogły sobie obejrzec wygodnie film. Nie denerwuj mnie, proszę Cię bardzo. Powiedziałem raz, że zrobię, i zrobiłem. Twoje bezsensowne poganianie nie było naprawdę potrzebne, bo tylko mnie wkur*iłeś.
Mam już te napisy. Teraz tylko lekka kosmetyka. Zgłaszac się do mnie na gg.
Obecnie mam laptopa (komputer staly strzelil pare miesiecy temu) i jak jest gg,obojetnie ktora wersja,masa wirusow i roznych innych h*j wie czego nawiedza ten komputer,wiec na gg się nie zglosze