WAŻNE! Zmiana skryptu forum
-
- Administrator
Re: WAŻNE! Zmiana skryptu forum
Kazzone, ale o jakich ramkach mówisz?
(masz sygnaturę nieregulaminową - regulamin zabrania dodawania linków do sygnatury)
(masz sygnaturę nieregulaminową - regulamin zabrania dodawania linków do sygnatury)
-
- Senior forum
ramki? fajowko jest
Iv jestes boski 

-
- Forumowy maniak
Chodz mi o ten walący po oczach czerwony kolor. Sygnaturka? Mam ją już długo, poprostu po zmianie sygnaturki za każdym razem nie patrze w regulamin. Już zmieniam szefie 
I jeszcze jeden błąd (czy może umyślnie?) Jak klikam na "Kryptozoologia" to otwiera mi się ta wasza druga strona. Bodajże www.kryptozoologia.pl

I jeszcze jeden błąd (czy może umyślnie?) Jak klikam na "Kryptozoologia" to otwiera mi się ta wasza druga strona. Bodajże www.kryptozoologia.pl
-
- Senior forum
Gdy klikamy na "zobacz nowe posty" to jeżeli w temacie pojawiło się kilka postów, tematy są dublowane.
-
- Senior forum
jaki czerwony kolor? nie zauwazylam O_O
-
- Administrator
Prawdopodobnie przy zmianie oprogramowania wystąpił jakiś błąd, dlatego z forum zrobił się link.Kazzone pisze:I jeszcze jeden błąd (czy może umyślnie?) Jak klikam na "Kryptozoologia" to otwiera mi się ta wasza druga strona. Bodajże http://www.kryptozoologia.pl
Z innej beczki - żeby ten problem rozwiązać, musiałem utworzyć nowy dział o nazwie "Kryptozoologia - nieznane zwierzęta" a następnie skasować stary dział i przenieść z niego wszystkie posty do nowego działu. Akurat w takiej chwili serwer zaliczył zawieszkę i w efekcie tego skasowało wszystkie posty jakie się znajdowały w tamtym dziale

Shit... trudno, najwyżej "Kryptozoologię" na tym forum stworzymy od nowa

-
- Forumowy maniak
O w .... 

-
- Administrator
Stworzymy ten dział od nowa
Ja już zapodałem dwa tematy, teraz kolej na was (-;

-
- Senior forum
Mała strata jak dla tego forum- tylko parę osób się tym interesuje. No a może teraz to coś ruszy jak zobaczą nowe posty 

-
- Administrator
Wiecie co, mnie się raczej wydaje że ci co się tutaj interesowali kryptozoologią to przeszli na kryptozoologia.pl 
Ale może na Paranormalium uda się jakichś nowicjuszy kryptozoologią zainteresować.

Ale może na Paranormalium uda się jakichś nowicjuszy kryptozoologią zainteresować.
-
- Forumowy maniak
ja się od wieków interesuję kryptozoologią i zauważywszy tę wiekopomną stratę niemiłosiernie żałuję, tyle ciekawych tematów było. Chociaż z drugiej strony wiele było oklepanych, poza tym kryptozoologia raczej stoi w bezruchu więc dużo to nie zmienia. Jak tylko znajdę coś ciekawego to napewno zamieszczę.
-
- Administrator
Ja mam jeszcze kopię bazy starego forum, może z niej uda mi się odzyskać stare posty z Kryptozoologii.
Później spróbuję.
Później spróbuję.