WAŻNE! Zmiana skryptu forum

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony. W tym dziale są również umieszczane ogłoszenia od administratorów
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Re: WAŻNE! Zmiana skryptu forum

Post autor: Ivellios »

Kazzone, ale o jakich ramkach mówisz?
(masz sygnaturę nieregulaminową - regulamin zabrania dodawania linków do sygnatury)
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

ramki? fajowko jest :P Iv jestes boski :D
Kazzone
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kazzone »

Chodz mi o ten walący po oczach czerwony kolor. Sygnaturka? Mam ją już długo, poprostu po zmianie sygnaturki za każdym razem nie patrze w regulamin. Już zmieniam szefie ;)
I jeszcze jeden błąd (czy może umyślnie?) Jak klikam na "Kryptozoologia" to otwiera mi się ta wasza druga strona. Bodajże www.kryptozoologia.pl
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Gdy klikamy na "zobacz nowe posty" to jeżeli w temacie pojawiło się kilka postów, tematy są dublowane.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

jaki czerwony kolor? nie zauwazylam O_O
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Kazzone pisze:I jeszcze jeden błąd (czy może umyślnie?) Jak klikam na "Kryptozoologia" to otwiera mi się ta wasza druga strona. Bodajże http://www.kryptozoologia.pl
Prawdopodobnie przy zmianie oprogramowania wystąpił jakiś błąd, dlatego z forum zrobił się link.
Z innej beczki - żeby ten problem rozwiązać, musiałem utworzyć nowy dział o nazwie "Kryptozoologia - nieznane zwierzęta" a następnie skasować stary dział i przenieść z niego wszystkie posty do nowego działu. Akurat w takiej chwili serwer zaliczył zawieszkę i w efekcie tego skasowało wszystkie posty jakie się znajdowały w tamtym dziale :/
Shit... trudno, najwyżej "Kryptozoologię" na tym forum stworzymy od nowa :P
Kazzone
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kazzone »

O w .... :(
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Stworzymy ten dział od nowa :P Ja już zapodałem dwa tematy, teraz kolej na was (-;
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Mała strata jak dla tego forum- tylko parę osób się tym interesuje. No a może teraz to coś ruszy jak zobaczą nowe posty :)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Wiecie co, mnie się raczej wydaje że ci co się tutaj interesowali kryptozoologią to przeszli na kryptozoologia.pl :P
Ale może na Paranormalium uda się jakichś nowicjuszy kryptozoologią zainteresować.
marta.heva
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: marta.heva »

ja się od wieków interesuję kryptozoologią i zauważywszy tę wiekopomną stratę niemiłosiernie żałuję, tyle ciekawych tematów było. Chociaż z drugiej strony wiele było oklepanych, poza tym kryptozoologia raczej stoi w bezruchu więc dużo to nie zmienia. Jak tylko znajdę coś ciekawego to napewno zamieszczę.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja mam jeszcze kopię bazy starego forum, może z niej uda mi się odzyskać stare posty z Kryptozoologii.
Później spróbuję.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”