Ta kuleczka zupełnie jak my
Wizyta w Płaskolandii
-
Ivellios
- Administrator

Wizyta w Płaskolandii
Krótki filmik, który potrafi powalić na kolana. Uważamy się za jakieś superhiperekstrainteligentne istoty, a tak naprawdę nie mamy najmniejszego pojęcia o tym, co się dzieje wokół nas. Miłych przemyśleń 
-
Ragnarok
- Aktywny pisacz

Re: Wizyta w Płaskolandii
heh ciekawy filmik
i właśnie "skoro widzimy tylko to co znamy , w jaki sposób mamy wydostać się z naszego pudełka" ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
-
Crowley
- Dyskusjoholik

Musisz spotkać takiego siwego dziadka jak w filmie, a on już cię jakoś wyciągnie.
Tak na serio to ciekawy filmik. Daje do myślenia.
Tak na serio to ciekawy filmik. Daje do myślenia.
-
Ragnarok
- Aktywny pisacz

Może ten siwy dziadek do nas przemawia tylko mało kto chce go słuchać ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
-
Arek
- Senior forum

To co jej dziadek mówił można uznać jako chanelling, inne kulki raczej by nie uwierzyły w to co ona opowiedziała ponieważ "NAD" nie istnieje.
Gdy dziadek ją podniósł, oderwał od szarej rzeczywistości, skojarzyło mi się zaraz z uprowadzeniem przez obcych
Gdy dziadek ją podniósł, oderwał od szarej rzeczywistości, skojarzyło mi się zaraz z uprowadzeniem przez obcych
-
Ragnarok
- Aktywny pisacz

Dokładnie doznałem podobnych refleksji . Sam dziadek jednak może być jakąkolwiek inna istota nie tylko obcym . Może być istota duchową z której perspektywy wnikliwe postrzegania naszego świata i ingerowania w niego w sposób paranormalny jest równie proste jak dla "dziadka" przenikanie świata 2D ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)