Moje Sny

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Marines
Nowa Krew
Nowa Krew

Moje Sny

Post autor: Marines »

od dzieciństwa miewam koszmary z małpą w roli głównej. W tych snach często leże pod stołem albo wogule w jakim kolwiek pomieszczeniu i atakuje mnie małpa. Z tymi co leże podstołem to jest tak że ja leże i wiem już że jak się poruszę to ona mnie zaatakuje, i tak za każdym razem się ruszam...ostatnio miałem sen że stałem na korytarzu i nagle szybko przebiegnął UFO i mnie zaatakował, zawsze w tych kluczowych momentach nie mogę się ruszać ! Chodzi mi oto Głównie że nie mogę się wtedy ruszać.
Kartel
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Re: Moje Sny

Post autor: Kartel »

I co mamy na to poradzić?

Poza tym chyba zły dział.
EDIT: Jakiś dobry duszek przeniósł, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Monomagnum
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Monomagnum »

Takie sny można wyjaśnić za pomocą wielu ksiąg, senników itp. Jeśli się boisz, co oczywiście jest zrozumiałe to na prawdę warto zasięgnąć pomocy specjalisty... Nigdy nie cierpiałem z powodu koszmarów, ale jednak pamiętam kilka z nich i wiem ze nie jest to przyjemne, a jeśli się to powtarza jak w twoim przypadku to rzeczywiście powinnaś coś z tym zrobić.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Sigeru
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Sigeru »

Najwidoczniej posiadasz lęk przed "małpami", który nawiedzają Cię w snach. Najlepszym wyjściem jest zacząć z tym walczyć, a nie go unikać. Polecam wizyte w Zoo i kontakt wzrokowy z prześladowcami. Jeśli przestaniesz się lękać to koszmary powinny zniknąć.
Crowley
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Crowley »

Popieram kolegę. Idz do zoo, pobaw się z małpkami. Oczywiście może nie wystarczyć jedna wizyta. Musisz nawiązać z nimi więź. Ale nawet po tym możesz mieć koszmary, każdy je ma.
Wilknor
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Wilknor »

Za dużo o tym myślisz przed każdym pójściem spać pomyśl o czymś miłym jak masz dziewczynę to porozmawiaj z nią w łóżku o jakiś wspólnych przeżyciach itp.

Wróć do „Świat snów”