Witam.
Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale. Jeśli nie bardzo proszę moderatora o przesunięcie wątku.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Moja sprawa jest dosyć dziwna... Dwa razy przez przypadek prawie miałem OOBE, ale to nie jest aż tak istotne. Kiedy świadomie próbuję wejść w ten stan nie mogę... Jestem zrelaksowany odprężony ale przestaję próbować idę spać... Kiedy budzę się rano mam katar a krwią... A właściwie sama krew... Jest to bardzo dziwne bo gdy normalnie idę spać nic takiego się nie dzieje... Kiedy przez przypadek miałem OOBE było podobnie... Co o tym sądzicie?
Dziwne zjawisko
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew
Re: Dziwne zjawisko
Znowu Ty
Ale dziękuję za odpowiedź. A co do proszenia innych (wyższych) istot to robiłem to tylko raz. Co do tego to nie można tego nazwać krwotokiem 

-
- Aktywny pisacz
a nie jestes moze teraz w wieku dojzewania?
pytam serio bo takie krwotoki z nosa się wtedy trafiaja (tez zalezy od ogranizmu - u mnie akurat takich rzeczy nie bylo) a to ze trafialy się po tym jak probowales zabawy z oobe to mogl byc czysty zbieg okolicznosci 

-
- Nowa Krew
Być może. W każdym bądź razie już ustały. Nawet kiedy próbuję OOBE. Co do dojrzewania to masz rację Timon