Więc moje zdanie-Bóg jak najbardziej istnieje, czuwa, pomaga, doświadcza i w ogóle
Bóg ?
-
Zaara
- Tropiciel tematów

Re: Bóg ?
Gdzieś chyba cos takiego widziałam już...
Więc moje zdanie-Bóg jak najbardziej istnieje, czuwa, pomaga, doświadcza i w ogóle
O religiach świata...to już trzeba poczytać w tych wszystkich tematach o poszczególnych religiach. Tu juz to wszystko jest, radzę poczytać 
-
Sothis
- Dyskusjoholik

Moim zdaniem Bóg, jak i cała sfera duchowo-religijna, że tak to ujmę, są dziełem człowieka tylko i wyłącznie.
-
Wendigo
- Nowa Krew

Jakoś nie widać by religia, oprócz tego, że nabija kasy duchownym, miała jakąś większą role, nie Bóg decyduje o tym co się dzieje na świecie, ale człowiek.
-
Zaara
- Tropiciel tematów

Hej, hej!!! Nie można wszystkiego podpisywać pod Kościół Katolicki!!! Katolicyzm to nie jest jedyna religia! Co do tego, kto decyduje...człowiek bez Boga nie może nic...chociaż ma wolną wolę i może wybrać, czy chce szukać Boga i iść za nim, czy wręcz odwrotnie...a szatan też może naprawdę wiele...Jakoś nie widać by religia, oprócz tego, że nabija kasy duchownym, miała jakąś większą role, nie Bóg decyduje o tym co się dzieje na świecie, ale człowiek.
No w sumie każdy może mieć właasne zdanie na ten temat