AKUkU, czytałeś moją przedostatnią wypowiedź? Pierwsze dwa zdania:
Dosy nie mają tu nic do rzeczy. Mam wszystkie i jeszcze żaden na mnie nie zadziałał.
Taki mam zdanie na temat tego czegoś co zwie się IDoser, oczywiście jak chcesz to spróbuj, ja tak zrobiłem, ale nic nie wyszło.
Co do tego miesiąca to niekoniecznie, każdy jest inny i dla każdego to trwa inny okres czasu. Ja pierwsze LD miałem zanim cokolwiek o nim usłyszałem, bez problemów bez treningów, po prostu byłem mały i chciałem uzyskać świadomość we śnie - długość treningu: 0. Ale wiem, że są ludzie, którzy ćwiczą wiele miesięcy zanim doświadczą pierwszego świadomego snu. Poza tym, ja RT ostatnio nie praktykuję a i tak LD się przytrafia, szczególnie jeśli wstaje po coś nad ranem o potem znów się położę. Próbuj, chciej i nie ustalaj sobie terminu końcowego, każdego dnia chciej tak samo mocno niezależnie od tego ile czasu już próbujesz...
No a teraz czas na czepnięcie: ilość przecinków przez Ciebie użyta = 0. Brak wielkich liter itp... nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić jak ciężko mi się to czytało