Co to???
-
- Nowicjusz
Co to???
Na początku, jako to mój pierwszy post, witam wszystkich.
Dzisiaj, wracając do domku ze spaceru z pieskiem zauważyłem na niebie "coś" dziwnego, na początku myślałem, że to samolot, charakterystyczne jasne światło, równomierne tępo poruszania się itd, ale... zdziwiło mnie to, że nie mrugają (pewnie wszystkim znane) czerwone światełka. Po kilkuminutowej obserwacji można było stwierdzić, że to "coś" leci niżej niż samolot pasażerski czy tego typu obiekt latający, nie było żadnego dźwięku, był to po prostu białawy punkt na niebie, który się poruszał. po około 5 minutach nagle to "coś" zgasło. Wydało się to trochę dziwne, ale uznałem (razem z moją osoba towarzysząca), że to satelita lub coś podobnego. Oczywiście, jak widać, ciekawość mnie zżera i zastanawiam się nad tym. Jeżeli uznacie to za zmyśloną historyjkę nie będę miał tego nikomu za złe, ale miło by było przeczytać co sądzą inne osoby na ten temat i czy widziały coś podobnego (chciał bym mieć pewność, że to satelita).
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Dzisiaj, wracając do domku ze spaceru z pieskiem zauważyłem na niebie "coś" dziwnego, na początku myślałem, że to samolot, charakterystyczne jasne światło, równomierne tępo poruszania się itd, ale... zdziwiło mnie to, że nie mrugają (pewnie wszystkim znane) czerwone światełka. Po kilkuminutowej obserwacji można było stwierdzić, że to "coś" leci niżej niż samolot pasażerski czy tego typu obiekt latający, nie było żadnego dźwięku, był to po prostu białawy punkt na niebie, który się poruszał. po około 5 minutach nagle to "coś" zgasło. Wydało się to trochę dziwne, ale uznałem (razem z moją osoba towarzysząca), że to satelita lub coś podobnego. Oczywiście, jak widać, ciekawość mnie zżera i zastanawiam się nad tym. Jeżeli uznacie to za zmyśloną historyjkę nie będę miał tego nikomu za złe, ale miło by było przeczytać co sądzą inne osoby na ten temat i czy widziały coś podobnego (chciał bym mieć pewność, że to satelita).
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
-
- Dyskusjoholik
Re: Co to???
Skoro zgasł zapewne był to satelita, po prostu wleciał w cień Ziemi, i nie odbijał promieni słonecznych.
-
- Nowicjusz
ok, dzięki, na taką odpowiedź liczyłem:)
-
- Nowicjusz
napisałeś że leciał niżej niż samolot a satelity tak nisko nie latają
-
- Dyskusjoholik
To mogło być złudzenie optyczne ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
- Nowicjusz
Właśnie to mnie zaciekawiło, że leci tak nisko, ale to pewnie tak jak napisał Sothis, mogło to być po prostu złudzenie.
-
- Forumowy maniak
Może złudzenie, a może i nie... Na świecie jest wiele tego typu przypadków. Czasem najdziwniejsze rzeczy okazują się prawdziwe. Trzymaj się, Jeżyn! Wszystko niedługo zostanie ujawnione! Trzeba uzbroić się w cierpliwość, a wszystko stanie się jasne. Pewne osoby (w tym ja) już wiedzą. Niedługo wszyscy się dowiedzą prawdy. Dziwne rzeczy się zdarzają i zdarzać się będą - tak zakończę swą wypowiedź.
-
- Nowicjusz
Jaką prawdę? Co zostanie ujawnione? A dlaczego mam się trzymać???
Ps. Jeszcze o coś zapytam, starasz się coś sprowokować?
Ps. Jeszcze o coś zapytam, starasz się coś sprowokować?
-
- Senior forum
Iterator.. jak juz podniecasz się rewelacjami to się z nami podziel.. nie ma nic bardziej denerwujacego jak podejscie: ja wiem a wy nie i wam nie powiem. badzmy powazni..
-
- Forumowy maniak
Niestety JESZCZE nikomu nie mogę powiedzieć, ale już niedługo...
-
- Administrator
Śmiechu warte. Masz dostęp do jakichś tajnych informacji i tak po prostu się tym chwalisz na forum internetowym ? Gdyby to było coś naprawdę ważnego, to trzymałbyś język za zębami.
-
- Senior forum
taaa.. pewnie znow chodzi o to ufo 14.10 czy inna bzdure. nastepca DF.
-
- Nowicjusz
Może chce zabłysnąć tekstem tego typu by być uznanym po to są tu fora by informować ludzi o czymś anie udzielać się niepotrzebnie
-
- Administrator
Zobaczymy, co nam objawi Iterator.
-
- Administrator
Po to są fora, żeby na nich dzielić się wiedzą i informacjami, a nie robić z siebie debila, tak jak to zrobił DF.KIRO pisze:Może chce zabłysnąć tekstem tego typu by być uznanym po to są tu fora by informować ludzi o czymś anie udzielać się niepotrzebnie
Nawypisywał głupot, a jak się okazało, że to co pisał to nieprawda, to odszedł z Paranormalium i teraz nas z daleka błotem obrzuca, pisząc jakieś pierdoły "o paranienormalium" na swoim "foróm".
-
- Senior forum
Spokojnie, dajcie się Iteratorowi wypowiedzieć, a nie obrzucajmy go obelgami. Każdy ma prawo głosu.
-
- Dyskusjoholik
Nikt nie obrzucił go obelgami. ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
-
- Senior forum
"Następca DF" to na pewno obraźliwy tekst 

-
- Dyskusjoholik
Uczyniłeś to pierwszy
.

-
- Senior forum