Chodzi mianowicie o dział Download. Mam już gotowe skrypty wyświetlające listy kategorii oraz listy plików, dopracowuję obecnie formularz służący do zgłaszania ewentualnych nieaktywnych linków.
W tym temacie możecie zaproponować funkcje, które w dziale "Download" powinny się waszym zdaniem znaleźć

Obecnie zrobiłem już lub dopracowuję:
- kategorie
- listę plików
- formularz "dodaj nowy plik"
- formularz do zgłaszania nieaktywnych linków (dopracowuję)
I coś z nieco innej beczki - w formularzu dodawania komentarzy pod artykułami dodałem BBcode. W planach mam jeszcze "dowalenie" tam uśmieszków, ale tym się zajmę później.
Przetestuje ktoś BBcode?

Wystarczy, że pod dowolnym artykułem napiszecie komentarz i zastosujecie w nim któryś z kodów pokazanych przy formularzu.
I jeszcze do komentarzy, taka sprawa kosmetyczna - ze względu na duże zeżarcie transferu podzieliłem komentarze na strony, wygląda to mniej więcej tak: http://www.paranormalium.pl/398,komentarze.html
Shoutboksa na forum narazie jeszcze nie ma - nie ma shouta, który działałby bezproblemowo pod phpBB w wersji 3. Jeśli takowy shoutbox nie powstanie, to ja postaram się stworzyć jakiegoś własnego

I tu pytanie - czy waszym zdaniem ewentualny shoutbox powinien się wyświetlać również pod newsami, czy tylko na forum?