w takim razie opisz nam, jak to przebiega
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
Znowu.... ty chyba nie czytasz co się pisze, mylisz niepokalane poczęcie z poczęciem za sprawą ducha świętego. Maria była niepokalniepoczęta a Jezus był poczęty za sprawą ducha świętego, a to nie to samo!!!oBaLaToR.mItÓw pisze: A Niepokalane Poczęcie NMP To tylko Jeden z Przykładów.
Przecież wiedza o świecie Tamtejszych Ludzi była niewielka...
Tymbardziej o Medycynie...
Może cuda Jezusa to tylko zbiór zjawisk, które Dzisiaj Uznajemy
Za całkiem Normalne?
Patrz wyżej Ja Też Uważam Że To Jezus Został poczęty, ale użyłemZnowu.... ty chyba nie czytasz co się pisze, mylisz niepokalane poczęcie z poczęciem za sprawą ducha świętego. Maria była niepokalniepoczęta a Jezus był poczęty za sprawą ducha świętego, a to nie to samo!!!
Wielce się zdziwiłam ,powiadasz nie ma obojniaków ? to skad znasz takie słowo?Poeta2008 pisze:Wśród ludzi obojniaków nie ma i chyba nie było . Nie było chyba na świecie kobiety która miałaby narządy płciowe ( lub rozrodcze ) męskie i żeńskie zarazem . Maryja Nie była obojniakiem .
Jezus Był , Jezus Jest , Jezus Będzie - a kiedyś Wróci i całe zło obróci w pył . Napewno .
Czemu nie? Były w historii obojnaki, które zachodziły w ciążę przez samozapłodnienie.cleric pisze:obojniaki sa, wiec nie mow ze nie istnieja. tylko samozaplodnienie jest nierealne
Obalaczu... zanim powiesz, że jest ono niemożliwe, postaraj się poszukać jakiś informacji i potem odpowiedzieć, a nie odwrotnie.Takie poczęcie jest możliwe,
(...)
Na razie jedyne co wiem to tylko to w temacie
Ale skoro Chcecie to dostarczę Dowodów