Seans z okolic 1984 roku

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

ten duch dziwnie mówi, czasem nie wiadomo o co mu chodzi, dziwna składnia. moze się nabijał? masz więcej takich zapisanych seansow? :]
cleric
Senior forum
Senior forum

Voozie, rozwin prosze co masz na mysli, bo niekoniecznie wiem o co chodzi ^^
Lupus
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Lupus »

Ciekawe, wątpie czy coś się stanie. Ten byt się nabijał z nich pewnie.
cleric
Senior forum
Senior forum

a kto to nekromanta tak dokladniej? co robi kim jest? i dlaczego duchy maja blokade?
cleric
Senior forum
Senior forum

ale jednak zdarza się ze w czasie seansu duchy costam mowia, to znaczy ze zawsze się nabijaja? klamia?
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

ja myślę że to taki duszek żartowniś xD a nie nic poważnego...
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Eva unit 01 »

Tzn, z tego co mówisz nekromanta zajmuje się tj utrudnianiem sobie zycia, tak?
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Czyli, najwidoczniej nawet nie rozumiesz, o czym piszesz.
Nekromanta to mag, który uczy się trudnej i niebezpiecznej sztuki poznawania prawdy o przyszłych wydarzeniach, za pomocą duchów.
To jest właśnie utrudnianie sobie życia, szukanie drogi naokoło.
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Kurde... czyli każdy utrudnia sobie życie, bo, Np. pracuje by zarobić, uczy się? On także się uczy, by mieć z tego korzyści... =='
Ale sa tysiac razy latwiejsze sposoby na to samu, tym bardziej, ze pisales, ze to "niebezpieczna sztuka"
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Kurcze... znasz łatwiejsze sposoby na poznanie przyszłości? Tysiąc razy łatwiejsze? Szacun...
Czyzbyś sugerował, że takowych nie ma?
Awatar użytkownika
Sothis
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Re: Seans z okolic 1984 roku

Post autor: Sothis »

Przyszłość można jedynie prognozować. Duch to duch, guzik wie, to w końcu ludzki potencjał.
black dog
Nowicjusz
Nowicjusz

Re:

Post autor: black dog »

Voozie pisze:cleric, PRAWDZIWY seans jest bardzo ciężki do wykonania, a żeby jeszcze dowiedziec się od ducha czegoś o przyszłości. Hoho, potrzebny byłby silny Nekromanta, wy wymusic coś takiego od ducha. Tak, WYMUSIC! Na istoty tego typu nałożona jest blokada, nie znają, lub nie mogą mówi o przyszłosci śmiertelnikom.
Niestety musze skrytykować twoją wypowiedź. Nie mogę się zgodzić ze stwierdzeniem iż do przeprowadzenia seansu jest potrzebny "silny nekromanta". Podobne seanse przeprowadzały osoby z mojego bliskiego otoczenia, i to z pozytywnym skutkiem. I z całą pewnością te osoby nie są nekromantami, owszem są to osoby starsze ale nekromantami nie są...

Co do "duchów-żartownisiów" radze poczytać na temat "korespondencji krzyżowej", niestety nie zamierzam rozpisywać się na jej temat gdyż jest to raczej materiał na artykuł a nie na post...

Wróć do „Życie po śmierci”