Tiii... A skąd pewność, że ksiądz w ogóle ma pojęcie co to jest LD, OOBE, itp? Założe się, że nie wie... Sprawdzi w necie co to ma być i uzna za szatanizm, a potem Ty się będziesz bać, że ci, co z tego korzystają są potworami i będziesz ich nawracać na swoje prawdy... To błędne koło głupoty. Nie pchaj się w księdza.
W ogóle łączenie LD i religii to nowość dla mnie

LD to sztuka panowania nad sobą także we śnie, więc dzięki opanowaniu LD można sprawniej kontrolować swoje zachowania w realu. To wiedza, a nie religia - bynajmniej, nie żadne zwariowane i gromowładne czary. Księdzu podziękujemy. Amen
[ Dodano: 2008-02-05, 05:46 ]
"nie mam w ogóle snu kompletna czarna dziura czym to może byś spowodowane"
Wycięczeniem ducha, energii życiowej... (u mnie tak było, ale tu może być inaczej). Może zmęczenie, przepracowanie. Więcej luzu
[ Dodano: 2008-02-05, 05:48 ]
"3 dni ćwiczę ld - tę technikę z rękami- i jeszcze nie miałem świadomego snu.Czy coś ze mną nie tak czy poprostu dłużej poćwiczyć?"
Nie nauczysz się latać, jeśli nie umiesz stać/biegać. Poszerz/zdobądź inne umiejętności, które dadzą ci wolne pole do upragnionych działań.
[ Dodano: 2008-02-05, 05:50 ]
Wybaczcie, że się przyczepię personalnie:
"ja dziś spróbuję LD, chyba metodą sugestii, będę sobie powtarzał, że będę miał świadomy sen

trzymajcie kciuki

Jak się nie uda, to spróbuję jutro, nie poddam się łatwo

Nie 27, lecz 9!