Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

hehe spoko... a jaki to przedmiot?? bo według mnie najfajniejszy przedmiot to informatyka... a najglupszy hmm nie lubie polskiego...

a mi się ostatnio śniło taki jakiś dziwny krótki sen... że byłem na dworcu jakimś kolejowym i ktoś zmierzał w moją stronę no i to koniec... o.O
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Mnie się śniło dziś takie coś, że słyszałem głos który opowiadał o mojej zmarłej ukochanej...
Popłakałem się jak mały dzidziuś :(
Dziś Jej pogrzeb...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Znów mi się śniła Ona.
W tym śnie byliśmy w szpitalu, miała oczyszczaną krew...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Wczoraj miałem taki sen, że tak go nazwę, gangsterski. Wiadomo - pościgi, ukrywanie łupu i takie tam.
Zapamiętałem ze szczegółami jeden fragment. "Konkurencja" zamknęła nas w barze czy jakimś innym pubie i próbowali nas zlikwidować. Znalazłem wyjście... ale stał w nim ochroniarz "konkurencji". Ja próbuję go wypchnąć, a ten yab now mi z całej siły w łeb. Się wkurzyłem, naskoczyłem na niego, wywalił się... i już nie wstał.
Z kumplem zwialiśmy.
Koniec snu :P
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

z Iva niebezpieczny typ xD
Inna sprawa to współczuję

Ja ostatnio nie mam żadnych snów, które bym pamiętała...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Znowu mi się dzisiaj śniła organistka :P
Staliśmy na korytarzu przy sali kameralnej i rozmawialiśmy. Ale rozmowa często była przerywana przytulańcami i potokiem buziaków... ;p
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

[hide]Znów śniła mi się moja świętej pamięci ukochana...
Byliśmy u mnie w domu. Miała być "wolna chata", tylko my dwoje... ale oczywiście mama wróciła, gdy tylko zobaczyła Blankę zrobiła awanturę na cały dom (podejrzewa ją o satanizm). Nawet groziła że nas z domu powyrzuca...
Poszliśmy z Blanką na piętro i zamknęliśmy się w moim pokoju, mając w głębokim poważaniu wrzaski dochodzące z parteru.[/hide]
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

[hide]Sen z dzisiaj.

Stoję sobie w szkole muzycznej. Patrzę, jakaś klepsydra wisi (czy jak się tam nazywa to ogłoszenie o czyjejś śmierci). Czytam. Zmarł jeden z kolesiów od fagotu...
Lekcja. Profesor od fagotu pyta nas, czy zgodzilibyśmy się zagrać na pogrzebie kolegi. Wszyscy zgodnie odpowiadamy, że tak. Dostaliśmy utwory i rozczytujemy je.
Pogrzeb miał się odbyć za kilka dni w dobrze nam znanym Kościele Mariackim w Katowicach.
Następny dzień. Zimno, wszystko śniegiem zasypane. Spotykam koleżankę organistkę, mówię jej co się stało, pytam czy też przyjdzie na pogrzeb. Zmieszała się trochę... ja mówię: "Basia, proszę, przyjdź". Ostatecznie zgodziła się.
Dla rozluźnienia atmosfery... zaczęliśmy się rzucać śnieżkami.
Pamiętam jeszcze tylko moment jak stoję w kościele i gram podczas nabożeństwa żałobnego zadany wcześniej utwór.
Koniec snu.[/hide]
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Z tymi moimi snami to normalnie jest ostatnio jakiś serial.
Dzisiaj mi się śniło że opowiadałem wszystkim że mi się śniło że koleś fagocista nie żyje. I samemu kolesiowi fagociście też to mówiłem...

Zaraz potem brałem udział w jakimś koncercie w szkole muzycznej, jedna dziewczyna śpiewała a ja akompaniowałem jej na fortepianie. Jakieś pioseneczki a'la Katie Melua. ;p
marta.heva
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: marta.heva »

ja ostatnio miałam chyba najbardziej niedorzeczny sen z moich dotychczasowych, śnił mi się lekki, latający, czarny pies, któremu sierść wypadała garściami.
Hunter
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Hunter »

Mnie się śniło, że siedziałem sobie na ławce z dziewczyną, do której startuję...;p
Z tego co tu wyczytuję, "straszne" te Wasze sny ;) Mnie się na szczęście ostatnio żadne dziwne sny nie przytrafiły.
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

łoj, coś dawno mnie tutaj nie było xD

w najbliższym czasie postaram się to nadrobić xD

w każdym bądź razie dzisiaj miałam maksymalnie porąbany sen (tylko trochę go nie pamiętam xD)

mianowicie budzę się rano, idę do szkoły... w szkole też jakieś zajście było... mniejsza. W sumie się zorientowałam, że w szkole byłam osiem godzin. no ale nie chce mi się wracać do domu. Choć z drugiej strony w tym śnie jednocześnie wiem, że musze wracać, bo pies mi się zsika, jak z nim nie wyjdę. W końcu Sara <koleżanka> przekonuje mnie do tego, cobym z nią poszła na miasto. No i nic, chodzimy sobie cały dzień, ja już nie chce iść dalej <pies!!!>, a ona sobie przypomniała, że gdzieś widziała super-błyszczyk, i koniecznie musiała po niego pójść :/ No więc idę z nią, jest taki... półmrok, choć nigdzie się nic nie świeci, a jednocześnie, nie wiem skąd, wiem, że jest tuż przed 23 w nocy. A ona mnie ciągnie, po ten błyszczyk, do ikea (!!!). Zobaczyłam tylko szyld przed ikea, rodem z reklamy z link4 (o ile się nie mylę) (tzn. mały wóz, wielki wóz i radiowóz xD), tyle, że to była reklama jakiegoś produktu.

Dodatkowo musiałyśmy przebiec na zielonym świetle, które się zmieniało na czerwone wraz z nadejściem godziny 23 xD i pozostaje czerwone na resztę nocy. W sumie to jednak nam się nie udało, i Sara zrezygnowana zaczęła się toczyć w stronę domu, mówiąc jeszcze do mnie, że po co ją tutaj ciągnęłam (JA JĄ?!) za błyszczykiem, one wszystkie są przereklamowane xD

Ostatnie co pamiętam z tego snu to to, że wracam do domu, w którym nikogo nie ma (lub mama śpi, sama nie wiem jak to w tym śnie było, wiem tylko tyle że psa nie udało mi się znaleźć) i poszłam spać.

Po całym tym śnie byłam taka nie wyspana... xD

Wygląda na to, że mam sny bardziej pokręcone od snów Iva xD
Gość

Post autor: Gość »

Mnie tam się śniło i często śni jak się ze swoją panno kocham ;]

Ale w dość ciekawych pozach:D
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Szkoła muzyczna. Jakiś bal czy bankiet, patałąg wie co. Dobrze się bawimy, jest piwo, muza, są dziewczyny :P Nagle do mojego stołu podchodzi największe brzydactwo płci żeńskiej jakie może być (które niestety poznałem jeszcze w podstawówce) i mi krzyczy: "Marek ja cię kocham! Słyszysz? Kocham!!!"
Ja zakrywam twarz gazetą i mówię: "Przykro mi, nie mam czasu ani ochoty na rozmowy". A poszła se!
Koleś siedzący obok, widząc to, co do mnie przyszło i próbowało poderwać, zakrył twarz dłonią i się zaczął śmiać :P

Żeby tylko to coś nie przyszło do mnie na jawie :/
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

xD Ivellios ale jesteś miły xD... nie no ale rozumiem cię...
mi się ostatnio śniła krwawa bitwa w której uczestniczyłem i zostałem ranny... z tego co pamiętam to chyba była japonia...

Wróć do „Świat snów”