rff, Cała Biblia jest zakłamana, koran, wszystko, przepraszam, zapomniałem, że Boga nie ma, przecież mi to udowodniłeś, prawda? nie udowodnisz mi, że Boga nie ma tak samo, jak ja nie udowodnię Tobie, że jest.
Zgadzam się...osobiście jestem CAŁKOWICIE przeciwko kościołowi chrześcijańskiemu...nawet nie widzicie że oni czczą jedną książkę...to tak jakbyśmy wieżyli w Harrego Pottera...
Masz podejście czysto trolowskie "nie i już, bo tak!". Wszyscy już wiemy, że nie cierpisz niczego, co związane z kościołem, może czas na poważną dyskusję?
Chyba zapomniałeś że na świecie jest DOBRO i ZŁO...a każdy wybiera swoją drogę!
Proszę bardzo, głoś taką teorię, ale jak cię napadną na dworcu, to nawet nie myśl, by o nich źle myśleć, w końcu "wybrali taką drogę" i mają do tego święte prawo by cię pobić i ograbić. Widzisz, jaki nonsens głosisz?
skąd wież że ludzie piszący to nie przeinaczali faktów...albo nie stosowali takiego elementu że wywyższali pewną osobę pokazując tylko dobre cech
A skąd wiesz, że nie ma tam odniesień historycznych? naukowcy to wiedzą, szkoda, że musisz być od nich mądrzejszy. Jezus istniał, czy ci się to podoba, czy nie. Czy wyprawiał takie cuda- nie wiem, ale w to wierzę, na tym polega wiara
na polskim to przerabiałem
Szkoda, że na tym przedmiocie spałeś, gdy brali Bibilę. WieRZyć, bo wiara, nie wieżyć.