Nabór na nowych moderatorów

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

rff, ke?
Przecież nie przyjąłem jego kandydatury.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Jak dostaniesz moda to go wyeliminujesz :P
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Czyli mogę legalnie wyeliminować polikopolika?
Obietnica wyborcza? :)
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

Post autor: Spock »

Panowie, zejdźcie z polikopolika. Krzywdy nikomu nie robi, to niech sobie pisze.
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Serephinea »

Dobrze Iv :) ja wam zawsze chetnie pomoge :*
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

no własnie zejdźcie ze mnie!! aha no i mam pytanie co się stało z shoutboxem ?? bo ja o w ogóle nie widzę / aha no i nawet jak mi dasz 3 warna to potem wróće a zanim wrócę jako polikopolik to sobie zmienie IP i będe pod innym nickiem .... więc nie pozbędziecie się mnie...
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

polikopolik..nie chcemy się nikogopopzbywac, tylko chcemy miec dyskusje na poziomie.
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

hehehe jeśli będziesz modem.... / bo teraz np. masz najmniej głosów...
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

polikopolik...moze poczytasz co do ciebie pisze? dorosnij. prosze. to chyba takie trodne nie jest?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

rff pisze:Mówiłem o opcji "zgłoś naruszenie regulaminu", no ale już dobra.
Jest przecież opcja "Zgłoś ten post moderatorowi". A jak gość narusza regulamin w inny sposób to zawsze mozecie walnąć PW do któregoś z adminów.
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

a tak w ogóle to weź sere poprawkę na to, że ja mam 14 lat... więc na dorośnięcie do końca mam czas / ludzie którzy mnie znają i tak mówią że jestem dorosły jak na swój wiek... więc dajcie sobie spokój
Darnok
Senior forum
Senior forum

polikopolik, jeżeli Ty jesteś dorosły jak na swój wiek, to ci, którzy to mówili nie widzieli mojego 6 letniego kuzyna, który potrafi czasami powiedzieć coś bez zbędnych emocji, tak, jak Ty. Jest to jeden z głównych powodów, dla których nie jesteś w tej ankiecie. Dla mnie każdy z tych moderatorów będzie robił identyczną robotę, dlatego lepiej wyłonić ludzi, z którymi będzie się milej "pracowało".
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

ale ja już wcale nie chce być modem... to juz skonczony temat... i nie porównuj mnie z 6 letnim kuzynem.... a mówią to o mnie i dorośli i rówieśnicy... dajcie spokój....
Darnok
Senior forum
Senior forum

znaczy murzyni... Więc my jesteśmy z kosmosu ;)
Jak tak to odebrałeś, to sorry. Mod musi też mieć dystans do siebie. Jako przykład podam post banity, który zażartował (IMHO bardzo śmiesznie), by wysłać cię na forum plagiatora. Ty zamiast napisać czegoś w stylu "dajcie mi dwa dni i problem sam się rozwiąże", żaliłeś się, że na Ciebie naskakujemy. Modowi nie wolno wszystkiego odbierać jako personalny atak. Nie piszę to tutaj już do Ciebie, ale do kandydatów na moda, może im się przydadzą takie wskazówki :D
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Darnok...moj mistsu ^^ a tak na powaznie zauwaz polikopolik, ze Assassinio jest tutaj bardzo mlodziutkim adminem. wiesz, ze jest w okolicy twojego wieku?<wybacz assus nie wiem czy juz urodzinki miales;p> i jesli ty jestes dorosly jak na swoj wiek, to ass jest dziadkiem mrozem. Darnok ma racje co do dystansu...my jestesmy oczywiscie pierwszy do zartow itd, ale to nie oznacza, ze nie umiemy na poziomie konwersowac.<tudziez konserwowac ;p> chciales byc modem...super:) tez chcialam nim byc zaraz po tym jak dotarlam na to forum. a teraz? teraz tez chce, spoznilam się niestety :( ale wiem, ze jesli bedzie potrzeba to iv do mnie napisze albo ktokolwiek i bede pomagac :) bo wieszs..do ludzi trzeba z usmiechem i luzem, a nie z wyzwiskami. sam Iv pewnie ma niechec do ciebie po tym jak go w SB nazwales...;/ pamietaj..kazdy ma inna cierpliwosc...
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

Dzieci modami... Ludu... Do przedszkola z nimi! Niech sobie szatnie moderują :lol:

[ Dodano: 2007-11-15, 12:43 ]
Konkretnie to jednego mam na myśli... Ale podobnych tu nie brakuje i nigdy nie brakowało.

[ Dodano: 2007-11-15, 12:43 ]
Konkretnie to jednego mam na myśli... Ale podobnych tu nie brakuje i nigdy nie brakowało.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”