Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony. W tym dziale są również umieszczane ogłoszenia od administratorów
ale nie kapuje co ma do tego 2 miesiace?? ktos tu moze byc 2 miesiace i mniej się znac ode mnie
[ Dodano: 2007-11-04, 20:15 ]
chciałabym kandydować na stanowisko moderatora,działy które mnie interesują to :
nauka
demonologia i demonolatria
wiare,religie i sekty
Nabór będzie trwał do piątku 9 listopada do godziny 20:00.
Później zorganizuję ankietę, w której użytkownicy wybiorą jednego nowego moderatora, który następnie obejmie opiekę nad wybranymi przez siebie działami.
Ostatnio zmieniony 2007-11-05, 01:36 przez Ivellios, łącznie zmieniany 1 raz.
Po namyśle postanowiłem przedłużyć nabór do piątku.
Nowego moda wybierzemy po to, aby pomógł nam w prowadzeniu forum, a w szczególności zaś w pilnowaniu porządku (w niektórych działach panuje bałagan).
Dobrze.. i myslisz że taki nowy mod nam pomoże? tak? Słuchaj masz znajomosci po róznych forach, spróbował byś ściągnąć tutaj kogoś kto się zna, dac mu range. Wywalic z pozycji moda etc tych co nic nie robią i wlasnie..
Tak w ogóle to celem tej ankiety będzie wyłonienie osoby która zastąpi pewnego moda płci męskiej, który zagląda tu od święta a jak już zagląda to pisze pierdoły. Ci co tu długo siedzą (a także - jak myślę - sam zainteresowany) wiedzą o kim mówię.
wiem, ze się pewnie spoznilam, ale ty Iv wiesz, ze chetnie wam tu dopomge, wiec jesli w gescie sympatii uznacie moje zgloszenie to bylabym wdzieczna...
Serephinea, trochę za późno
Ale możesz pobawić się w adepta, czyli wyszukiwać posty łamiące regulamin i po odnalezieniu takiego posta wysyłać raport ("Zgłoś ten post moderatorowi")