Chupacabra

Bigfoot, Yeti, Chupacabra i inne zwierzęta, które istnieją wg rozmaitych podań, legend i relacji świadków, a których istnienie aktualnie odrzuca współczesna zoologia
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

napisałeś lub stado... to co nie sądzisz, że wataha wilków zabiła by stado owiec?? albo np duże stado dzikich psów...
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: wilku11 »

Teraz ostatni cicho o chupie jest niesamowicie albo rzekoma "histeria" minęła
i były to tylko zwykłe larwy ( ciekawe bo tym samym tłumaczy się okaleczone przez kosmitów bydło czy oni nie mają innych teorii zastępczych??).
Niektóre drpieżniki zabijiaja czasem więcej niz mogą zjeść instynktownie przez samą chęć pogoni i uśmiercenia ofiary (np. kot domowy nie jest głodny a zabija myszy )
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

no właśnie a jeśli chodzi o te larwy to ja widziałem krowe zabitą przez wilki noi wyglądała jak okaleczona przez kosmitów XD
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

ale to co muchy i gnicie robi w kilka dni, czupa robi w 1 noc np.
cleric
Senior forum
Senior forum

rff, a co noga ma do czupamakabry? :P
jakieś "tradycyjne gnicie
a jakie inne rodzaje gnicia wyrozniamy? ;) np, w 1 noc zgniły wszystkie kurczaki w zagrodzie? :P i nie smierdza, bo po czupie nie ma zapachu ciała ;)
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

no właśnie a jeśli chodzi o te larwy to ja widziałem krowe zabitą przez wilki no i wyglądała jak okaleczona przez kosmitów XD
nie wiem czemu ale jak przeczytałem twoja wypowiedz zaczałem się śmiać (zabij ale nie wiem czemu). EE to gdzie ty żyjesz ze wilki ci bydło atakują w polsce juz ich zbytnio nie ma...jak wilki mogły zabić tak jak kosmici wyjadły jej oczy i język oraz dokonały precyzyjnych nacięć??

[ Dodano: 2007-10-21, 00:17 ]
rząd ma tylko teorię larw i ewentualnie że zwierzę było juz martwe i zostało objedzone np. przez lisy
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Hmm pożreć a zabić to co innego
cleric
Senior forum
Senior forum

w polsce juz ich zbytnio nie ma
bład, w Polsce wilkow jest coraz wiecej, ale sa pod ochrona i nie mozna ich odstrzelic.
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

jesli chodzi o mojego poprzednika to w Polsce to się nazywa pomornik (coś blisko do komornika co nie XD)
cleric
Senior forum
Senior forum

gnije się jednakowo :P a robaki sa osobno, nie sa integralna czescia gnicia :P
btw, ta krowa gnila iles czasu, a czupa zabija w jedna noc ^^
Mancias
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Mancias »

cleric pisze:(...)
btw, ta krowa gnila iles czasu, a czupa zabija w jedna noc ^^
Yyyy a skąd to wiesz? Zauważcie, że najbardziej nagłośniono sprawę chupacabry w USA, gdzie na wielkich fermach znajdowano martwe zwierzęta. Więc dokładnie nie wiadomo czy to była jedna noc czy ile. Dla mnie najbardziej przeczące istnieniu tego zwierzęcia sa jego zwłoki, a raczej ich brak.
cleric
Senior forum
Senior forum

gdzie na wielkich fermach znajdowano martwe zwierzęta.
bzdura. czupa atakowała rowniez male gospodarstwa i fermy, zabijajac kurczaki w kurniku. no to chyba własciciel zauwazylby gdyby mu kury gniły pod nosem kilka dni nie?
Mancias
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Mancias »

cleric pisze:
gdzie na wielkich fermach znajdowano martwe zwierzęta.
bzdura. czupa atakowała rowniez male gospodarstwa i fermy, zabijajac kurczaki w kurniku. no to chyba własciciel zauwazylby gdyby mu kury gniły pod nosem kilka dni nie?
Tak atakował kury w kurniku, i ludzi chodzących po chodniku. Wiesz nie mówię, że to całkowita bzdura ta chupacabra, ale jest mnóstwo zwierząt które zabijają kury. Widział ktoś z was atak lisa na kurnik? Zabija WSZYSTKIE zwierzęta, a zabiera ze sobą co najwyżej dwie- trzy sztuki.
cleric
Senior forum
Senior forum

Mancias, tylko ze tu chodzi o te specyficzne slady na ciele i wokol :]

Wróć do „Kryptozoologia - nieznane zwierzęta”