Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ostatnio miałem koszmar. Coś mi walnęło w rozumek i ufarbowałem sobie włosy na blond.
Fuck! :/ Tylko ja mogę mieć takie ***popieprzone*** sny...
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

Post autor: Spock »

A mi się śniło że walczę na miecze z kosmitą :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja miałem dzisiaj kilka snów przemieszanych w jeden i nie wiem od czego zacząć opis...

Stoję sobie w jakimśtam palacyku. Jacyś specjalni goście mieli przyjechać, to sobie z ciekawości zajrzałem do jednej z sal popatrzeć, jak wyglądają przygotowania do przyjęcia owych gości. No więc wchodzę... i moim oczom ukazała się sala, w której prezydent przyjmuje gości, ale przebudowana na kryty basen :| Żeby było śmieszniej to obok tego basenu były pobudowane pisuary. Nosz kurde wszystko zrobione tak żeby goście nie musieli za daleko chodzić :lol:
Rozejrzałem się, usiadłem sobie na jakimś krzesełku a tu nagle podchodzi ochroniarz i mówi niskim głosem "Wyp... bo ci zaj... ty p... ch...!". Odwracam się i widzę kolesia z mojej szkoły... (znaczy tak był ubrany, nawet miał tarczę ŚlTZN na marynarce). Szturchnął, zaklął szpetnie, ja wstaję, się otrzepuję, mówię "Ej dobra, spokojnie, tylko bez nerwów" na co on "Nie uspokajaj mnie tylko wyp... pier... j...ny!" po czym wypchnął mnie z sali.
Zdziwiony totalnym brakiem kultury, poszedłem na piętro, patrzę... a tam moja sypialnia :| za oknem burza, podchodzę do okna, patrzę, a tu wszędzie suchutko, tylko nad domem sąsiada się zrobił jakiś lejek z chmur i stamtąd lał deszcz. Po chwili lejek się przesunął nad inny dom.
Za chwilę znalazłem się w białym pokoju, w którym miała się odbyć... symulacja powstawania deszczu :shock: No to sobie leżę i patrzę, z jednego kąta wyleciał sobie "balonik ciepły", z drugiego kąta "balonik chłodny" i jak się spotkały pośrodku to się połączyły, zaczęły wylatywać kolejne baloniki i jak się połączyło kilka to tak powstały mega-balon z hukiem spadał na podłogę i chlapał wodą. Gdy symulacja się skończyła, do pokoju wszedł... pedał :| Brzydal chciał ze mną seks uprawiać :/ Zacząłem go okładać rękami, nogami, deskami, czym się tylko dało.

I tu ten wyjątkowo popieprzony sen się skończył.
Pati
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Pati »

Nie mogłam spać w nocy i jak zamknęłam na chwilę oczy (wydaję mi się, że to była chwila) i je otworzyłam, to instynktownie spojrzałam na lewą stronę ściany koło łóżka, tam padało lekkie odbicie (to miejsce jakby było lekko oświetlone), gdzie przemknęła mi jakaś głowa istoty, byłam tak przerażona, że chciałam wstać i krzyczeć, ale za cholerę nie mogłam się podnieść i wydobyć z siebie głosu! Tak jakby mi go ktoś odebrał i trzymał w łóżku za barki... Wiem, że to było, to coś co chwilę wcześniej przemknęło koło mnie. Nie wiem czy był, to sen czy jawa, ale była to najgorsza noc w moim życiu! Po tym jak mnie to puściło, to tak jakbym się ocknęła, nie wiem skąd się wziął ten sen, może jest tu ktoś fachowy i mi wyjaśni, czemu takie coś mnie spotkało? :( :cry: Dodam, że ta sytuacja trwała zaledwie kilka minut.
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

a ja zrobiłem ostatnio oobe we śnie. miałem nadzieje, że wyjde z ciała, ale wyszedłem z sennego ciała i stanąłem za nim... w ścianie :/

więc dlatego też, jak będe miał LD to wyobraże sobie lustro i wejde do niego, zobaczymy co będzie. bo "chce wyjść z ciała" - komenda, nie daje spodziewanego efektu.

potem podałem ręke takiemu dużemu facetowi w przebraniu gigantycznej kury (coś jak ten żółty ptak z ulicy sezamkowej, tylko jeszcze grubszy).
a potem mi się śniło, jak jadłem placek z mięsa <O.o> i obok mnie stali obcy, znaczy ufole, gady, jakieś krokodyle na dwóch nogach i sobie myślałem, że to są moi przyjaciele :/ :/

Iv, nie ma co, extra sen miałeś... zawsze przy tobie można się uśmiać ;)

[ Dodano: 2007-06-25, 00:04 ]
Pati.

czemu? bo niedługo nastąpi przebiegunowanie (niektórzy stwierdzą, że herezje gadam, ale się przekonacie wkrótce) ziemi, co spowoduje otworzenie się umysłów na z goła odmienną rzeczywistość i mozliwości. coraz więcej ludzi tak będzie miało, a i to, co teraz jest, nie można ująć, że zaledwie garstka ma takie "numery" jak ty.

co do tej postaci, to być może cie obcy porywają ;)
jednak jest wiele wyjść, możliwe, że jakiemuś demonowi nadepnełaś na odcisk i teraz przychodzi on do ciebie. mozliwe też, że ta postać, to był właśnie jeden z ufoli. przybył, by się naładować twoim strachem. też tak miałem.

najlepszym sposobem, by się tego pozbyć, w przypadku szaraków jest to, że poprostu przestaniesz się bać, otoczych ich pozytywnymi myślami - trudne to jest, jednak po tym ci odpuszczą, bo się udławią czerpaniem energii z ciebie. poprostu, gdy ci się to zdarzy, a zdarzy się jeszcze nie raz, myśl o pozytywnych zdarzeniach z twojego życia, o takich, które były pełne miłości, przypominaj sobie o tym, a druga strona odpuści. równie dobrze możesz poprostu o niczym nie myśleć i za wszelką cenę nie bać się, uciekać od strachu.

w przypadku demonów, sprawa ma się podobnie, jednak tu jest więcej pułapek, jak mniemam inne osoby na tym forum ci pomogą, jak z nimi "walczyć".

Miłość z Tobą.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Pati, zwykły paraliż senny połączony z obserwacją ćmy.
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

no tak, Iv zawsze musi zgasić...

kurde, kaszle i czuje się osłabiony, gruźlica? :lol: pewnie się przez tv zaraziłem... kurde, może głupotą też... o shit, trzeba się leczyć :lol: :lol:
Pati
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Pati »

Dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

[hide]Mnie się dzisiaj śniło, że ze wspomnianą wcześniej organistką po raz pierwszy w życiu się pokłóciłem :/ i to porządnie, bo mi nawet w tym śnie na gg napisała "wrrr" :P Potem chwilę jeszcze klikaliśmy, pod koniec rozmowy napisała "no dobra, niech ci będzie, spotkamy się pod Saturnem" (Saturn to sklep ze sprzętem różnego typu, mieszczący się w katowickim Silesia City Center).

Na szczęście, w świecie rzeczywistym jak dotąd udało nam się uniknąć kłótni ;)

Dzisiaj patrzę na jej status na GG... poszła do Silesia City Center. Proroctwo jakieś czy co? :P[/hide]
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Ivus moze Ty za duzo o niej myslisz co? :D
btw przez twoje opowiesci o smakoszu i moje ogladanie w nocy 'czwartego pietra' przysnila mi się głupota. mieszkalam w starym budynku w 1 pokoju z mnostwem ludzi, miedzy innymi z dwoma gejami ktorych podrywalam (?!?), naszym sasiadem okazal się morderca ktory wygladal jak ta maska z piły (nigdy nie ogladalam tego filmu) w kapeluszu slasha O_o kazal nazywac się Pokahontas (..) i mordowal pila mechaniczna dziewczynki w kolorowych sukienkach na klatce schodowej. no cudo.
ponadto snilo mi się ze bylam w kosciele na mszy odprawianej przez biskupa na wozku, potem na wozku znalazlam się ja nie wiem czemu i w dodatku zmokłam bo w kosciele padało (tylko na mnie). wniosek: Sesja szkodzi na glowe :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

[hide]
cleric pisze:Ivus moze Ty za duzo o niej myslisz co? :D
Moniś, wiem co masz na myśli, ale to nie to :P[/hide]

cleric pisze:naszym sasiadem okazal się morderca ktory wygladal jak ta maska z piły (nigdy nie ogladalam tego filmu) w kapeluszu slasha O_o
Jigsaw?
"Piły" to z kolei ja nie oglądałem... ;p tylko parodię z Jigsaw'em na rowerku...
cleric pisze:zmokłam bo w kosciele padało (tylko na mnie). wniosek: Sesja szkodzi na glowe :P
Przywodzi mi to na myśl rozmowę sierżanta z kapralem: "Jutro o dziewiątej nastąpi zaćmienie pułkownika z powodu Słońca. Jeśli na sali gimnastycznej będzie padał deszcz, co nie zdarza się każdego dnia, zebrać wszystkich na placu ćwiczeń". Komunikacja, za przeproszeniem, interpersonalna... :P
przemek7525

Post autor: przemek7525 »

Mnie się ostatnio śniło, że wygrałem w totka 10.000.000 zł i oczywiście kupowałem wszystko z górnhej półki :D :P :)
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

hahahahahahahahahaha... o ludu... :lol:

mnie się śniły smoki :/
jedne były jasno niebieskie, a drugie jasno zielone... jedne drugich nie lubiły, więc udało mi się sprawić, puścić jakąś fale w podświadomości do nich, że się polubiły :-P

a potem mi się śniło, że leciałem w lesie, jako smok oczywiście i przeleciałem obok pary staruszków... i więcej grzechów nie pamiętam... ale z reguły jestem czerwonym smokiem w snach, a nie w innym kolorze :/

JahBless, mnie to na myśl przychodzi, że być może kiedyś wszystkie religie będą cie miały za wroga... i nie ciebie jednego z resztą :D

[ Dodano: 2007-06-27, 19:57 ]
P.S.
tak w ogóle to chyba oznacza pułapkę... najpierw dostajesz miodzik, a potem strzała w łepetynkę ;)
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

A mnie się śniła przyjaciółka, którą na jej podjeździe podrywała sąsiadka (Eeeee...) W tym czasie siedziałam z Wampirem na ławeczce w parku (jak park się znalazł przy podjeździe Agaty?!) który mnie głaskał... (ja chyba się za bardzo utożsamiłam z kotami...) a potem, 1 września, biegałam w czasie burzy boso po kałużach na dachu mojej byłej szkoły (jak ja się tam znalazłam?) A stamtąd miałam wspaniały ( :roll: ) widok na uczniów dobijających się w mundurkach do drzwi szkoły wołając: "open the door, open the door" (ja się za dużo kabaretów naoglądałam...)

A potem prawie wylazłam z ciała, gdyby nie to, że coś mnie łaskotało w brzuch (dopiero przy wychodzeniu). Czy wycięcie wyrostka robaczkowego mogło na to wpłynąć? :/ :/
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

ty też go nie masz?

tak sobie myśle, po oglądnięciu po raz enty 13 posterunku, że co by to było, jakby ten kot z twojego avka okazał się facetem, a nie kobitką? byłby wtedy KociczekXX :lol:

jak tak się tu czyta, to można pomyśleć, że wiadomo już kto i na jakim punkcie ma obsesje :D

a ja dzisiaj nie spałem za dobrze, w nocy wcale, bo mi się net chrzanił i byłem podirytowany, a w takim stanie się nie da spać. rano postanowiłem się przejść po zakupy, tak gdzieś o 8, spotkałem tzw. papierzaną rodzinkę (błe :( )... potem się położyłem i z jednej strony chciało mi się zabójczo spać a z drugiej nie mogłem za cholere... :(
położyłem się dopiero po śniadaniu i sen był tak lekki, że nic nie pamiętam. jak sobie przypomne to napisze, a na razie ide kupić raida na owady i smoki (bzzzzz na śmierć, dragon na spanie (szybko zasypiam jak sobie popsikam koło łóżka raidem) :D)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Mnie się ostatnio snila "Lalka" Prusa... znaczy jakiestam sceny z "Lalki".
A wszystko dlatego, ze przed wyjazdem zglupialem i sobie sciagnalem z internetu "Lalke" w wersji MP3 i sluchalem wczoraj do poduchy pierwszej czesci pierwszego tomu...

BTW Pozdro z Ustronia ;)
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Iv.. opracowania a nie jakies bzdetne lektury XD lalka nie fajna jest. mi się snila definicja promieniowania jonizujacego. bo egzam dzis mialam z fizy:P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Sram na opracowania. Gowno z tego zapamietam za przeproszeniem.
Wole dzwieki.

Wróć do „Świat snów”