Pentagon fałszował info o bohaterach z Iraku i Afganistanu

Rozmowy na tematy niekoniecznie ściśle ezoteryczne. Co nowego w nauce? Co ostatnio odkryto, a co zbadano? Co już wiemy, a czego jeszcze nie wiemy?
De Ruyter
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: De Ruyter »

Lauwiasz pisze:Co wg Ciebie uderzyło w Pentagon? Bo Wg mnie cokolwiek to było to na pewno nie był to B757...
Szczątki Boeinga, ewentualnie cały Boeing
Kazzone pisze:Szczątków tam jest o dużo za mało, obejżyj jakie kolwiek zdjecia z wypadków samolotów...
Lockerbie
http://images.scotsman.com/2006/06/06/d ... rial-2.jpg
Lauwiasz
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Lauwiasz »

De Ruyter pisze:Szczątki Boeinga, ewentualnie cały Boeing
Nie ma szans... Jak chcesz to mogę Ci podesłać ten film albo wrzucić na rapidshare, on jest shareware także niech Cię Ivellios głowa nie boli ;)
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

widziałem filmik na necie... zdaje się ten sam, co ktoś tu już o nim wspominał. troche guzik widać, ale to boening nie był, raczej duża rakieta vel F16. poza tym, jakby rozpędzić takiego F16, naładować paliwem + jakieś materiały wybuchowe, to była by idealna, gdyż łatwo sterowalna rakieta przebijająca. dziwi mnie fakt, że ludzie uwierzyli, pomimo tego, że jakoś mało szczątków zostało znalezione i WIDZIANE w tv, że to był boening. czyżby nikt nie widział jak duży jest ten samolot?
może większość amerykanów powinna przestać żreć w fastfoodach > siedzieć w fotelach całe dnie i wyleźć na zewnątrz zobaczyć, jak wygląda realne życie.
to jest aż dziwne, że mając takiego kłamce prezydenta, nie zauważa się tego jak on robi innych w ciuli.

[ Dodano: 2007-06-03, 09:38 ]
tu macie ten film.
i specjalnie dla was smok się wysilił... :>

Obrazek

czy to wygląda na boeinga?? jak dla mnie F 16

[ Dodano: 2007-06-04, 21:45 ]
dobra, to nie był F16...

zobaczcie sobie porównanie tych samolotów i jak dla mnie wspaniały jak dotąd skrót tego, co się tam wydarzyło.

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm

to jest po polsku, tylko nauczcie się szybko czytać.
Kazzone
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kazzone »

Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: wilku11 »

Ehh tak to już jest ze amerykański żelbeton jest bardziej BOHATERSKI na przykład taki polski to by się cały rozsypał pod uderzeniem Boeinga.
No ale AMERYKAŃSKI wytrzymał i została tylko niewielka dziura.
Tak już tym amerykanom te fast foody mózgi wyżarły że wierzą we wszystko co
usłyszą od swego prezydencika. Te ich popkornowce o tym jak to amerykanie ratują świat jacy są prawi i dobrzy, i oni już chyba w to zaczęli wierzyć ale głupich łatwo kontrolować... I ta ich pewność ze to właśnie oni wygrali II wojnę światową... co za arogancja. i tak właśnie grupka ludzi kontroluje całe miliardowe masy ludności
De Ruyter
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: De Ruyter »

wilku11 pisze:Ehh tak to już jest ze amerykański żelbeton jest bardziej BOHATERSKI na przykład taki polski to by się cały rozsypał pod uderzeniem Boeinga.
No ale AMERYKAŃSKI wytrzymał i została tylko niewielka dziura.
Wiesz czym niszczyło się trzymetrowe żelbetowe bunkry?
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Zależy w jakich czasach:)
Hmm to nie był bunkier tylko mur
No wiesz taka siła jaką jest uderzenie lecącego samolotu pasażerskiego o "dość" znacznych rozmiarach jest jednak przyznasz spora:)
Nie no ja tylko chciałem zwrócić w sposób nieco ironiczny w jaki sposób Amerykanie postrzegają samych siebie...
Nie chodzi o to że z polskiego 3m muru z żelbetonu nic by nie zostało no ale taka dziurka jak tam w pentagonie to trochę mało...choć wybaczcie oczywiście mogę się mylić ... nie jestem przecież "specem z wojsk amerykańskich w sprawach wytrzymałości żelbetonowych murów okalających pentagon na uderzenia samolotów pasażerskich"
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

zastanawiał się ktoś, po jaką cholere ten pentagon jest zbudowany z żelbetonu? no chyba po coś, nie? może po to, by zrobić atak i żeby coś z tego zostało :/
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Może wspierają przemysł żelbetonowy??:)

Wróć do „Ciekawostki”