Technika 4+1

Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
Shaolin0
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Technika 4+1

Post autor: Shaolin0 »

Użyłem techniki 4+1, spałem sobie 4h10m wstałem, włączyłem telewizor, a to, że były jakieś anonse wlazłem na kompa, ale nie w tym rzecz:) Jak poszedłem spać, miałem później dziwny sen. Podczas tego snu miałem uczucie jakbym się ostro *kwak*, ale sam nie jestem w stanie określić, to nie było takie uczucie jak podczas LD, tylko właśnie jakbym się upił. Mianowicie : Wchodzę sobie do szkoły i widze, kumpli grających w tenisa, i dre pałe "Siema penisiści", i nagle się tak poczułem... zaczęły mi się nogi plątać i w głowie kręcić i upadłem na tył głowy, tzn. jeszcze widziałem jak spadałem i myślami wiedziałem, że będą niezłe jaja w szkole. Czy mógłby być ten sen wywołany tym, że tak nagle wstałem zacząłem robić pompki, wyszedłem na podwórko (takie szybkie trzeźwienie ze snu), a później położyc się z powrotem do lóżka ? Oczywiście OBE nie było...nawet LD...

uważaj na słownictwo :!:
Mamba
Ostatnio zmieniony 2007-05-02, 18:38 przez Shaolin0, łącznie zmieniany 4 razy.
TeleCzechus
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: TeleCzechus »

Ja też mam taki problem nic nie wychodzi
Lauwiasz
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Lauwiasz »

Może lepiej spróbować innej metody?
TeleCzechus
Nowicjusz
Nowicjusz

Ja spróbuje techniki 5+2

Czy jest skuteczny??

Odpowiedni dla początkujących
Lauwiasz
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Pytanie nie czy jest odpowiednia dla początkujących, tylko czy jest odpowiednia dla Ciebie- szukaj techniki która najbardziej Ci odpowiada.
TeleCzechus
Nowicjusz
Nowicjusz

Ok jak mi nie wyjdzie techniką 5+2

To spróbuje przez LD

Podobno można tak

Tylko nie wiem dokładnie jak
Lauwiasz
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Jak jesteś w LD, to wystarczy że pomyślisz że chcesz wyjść z ciała i to już się stanie... U mnie ta technika upadła ze względu na to, że przestałem mieć sny... Wogóle... Chociaż... Przez ostatnie dwie noce miałem sny :) Może to wraca :D

Wróć do „OOBE, LD, podróże mentalne”