Elektroniczne szkoły psychotroniczne

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
Zuzia
Moderator
Moderator

Elektroniczne szkoły psychotroniczne

Post autor: Zuzia »

W ostatnich latach pojawiły się i w dalszym ciągu pojawiają różne wynalazki, typu prawe - lewe ucho i różnica potencjałów wprowadzająca w stan alfa i niżej co podobno ma dawać moc tworzenia nowej rzeczywistości :shock: /z tego co słyszałam dają jedynie czarne dziury w aurze, pęknięcia itp./ a działają równie skutecznie jak narkotyki czyli niszczą.

Inną ciekawostką są mini krzesła elektryczne, ktore napięciem rzędu kilku-kilkunastu wolt bombardują system nerwowy, mając podobno dać relaks, wyciszenie , a w konsekwencji zdolności psychiczne. Oczywiście pojawiają się pewnie po czymś takim ,może niekontrolowane wizje, ale bez możliwosci powtórzenia i weryfikacji w sposób naturalny.
Spotkałam się też z takim hitem w postaci plamki na kawałku tkaniny :x która położona pod twoje prześcieradło miałaby spowodować, że zostaniesz uzdrowiony :lol: podobnym wynalazkiem są okulary, które błyskają w oczy w rytmie twojego sukceesu i oświecenia, jak głosi producent :P

Znacie, może inne, podobne wynalazki?
uważam, że to trzeba tępić :razz:
co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Mnie "intrygują" coraz to nowe wynalazki mające pomóc w odchudzaniu ;)
Wypocił ktoś kiedyś w godzinę tyle, żeby stracić w pasie 5 cm :?: :?
Zuzia
Moderator
Moderator

w godzinę :shock: i co udało Ci się :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

nie :(
Zuzia
Moderator
Moderator

a chcesz, żeby ci się udało?
mówisz - masz :D
jeżeli jesteś zainteresowany po szczegóły zapraszam na priva bo jestem techniczna "noga" musisz mi pomóc wtedy ja spróbuję Tobie :)
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

Ja znalazłem ostatnio coś takiego
http://www.stopabductions.com/
Instrukcja jak zrobić hełm dzięki, któremu przestaną nas porywać obcy :D Dzieki takiemu hełmowi blokuje się przekaz telepatyczny od obcych przez co nie mogą nas porwać :D Niezły hardkor ;)
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Najlepsze są w teleszopach te wypowiedzi ludzi co to kupili niby :P Sztucznośc że to poezja "o, jakie to cośtam jest super, och, ach, jak ja sobie mogłem/mogłam bez tego wcześniej poradzić" pamiętam w Mango jak sprzedawali taką kulkę co ją się puszczało i ona się toczyła sprzątając :P Ja pierdziele, ciekawe co za dekiel to kupił ;)
Zuzia
Moderator
Moderator

jedna moja znajoma kupiła w Mango alarm domowy , który należało przyczepić przy oknach i wiecie co :shock: urządzenia 2 sztuki wielkości pudełka od zapałek kosztowały 99zł a po przyczepieniu do framugi okiennej i następnie otworzeniu danego okna piszczały tak cichutko jakby myszy miała w domu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Heh wiecie, mama mi zakupila jakże słynnego "Pajączka" na kręgosłup :lol: K***a nawet się nie ruszysz, a już zaczyna piszczeć... :x

Ale z tym alarmem to było dobre, Zuziu ;)
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

A to z Pudzianem to pamiętam, ławeczka badziewiasta że hej, tak sobie myślę kto to wymyśla te teleszopiaste wynalazki, chyba oni tam mają wynajętych takich wynalazców-amatorów wymyślających z nudów nowe "wynalazki" :P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

kudlaty666 pisze:Co do poparzen tym ab gimnikiem to racja. Ja mialem cos takiego i kurde blizny na kilka miesiecy. To nie ludzki jest wole zapieprzac z sztanga i robic pompki ale jest satysfakcja i miej bólu. Nie polecam tego chyba ze ktos lubie prad :evil:
A wy to kupiliście na targu, czy zamówiliście przez telefon :?:

Ciekawe, jak działa ta nowa "bielizna wyszczuplająca", co ją teraz reklamują... ;)

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”