Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
_Nameless_
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: _Nameless_ »

Mnie się snił atak zombie na moje miasto, nikt nic nie robił tylko ludzie się zabarykadowali w swoich chatach. Oczywiście ja miałem tysiąc pomysłów na unocnienie chaty, ale ojciec cały czas oglądał chate, a matka z bratem robili sobie zdjęcia na tle podwórka pełnogo żywych trupów (sic!). W końcu zombie wdarły się do bloku i na moich oczach jakąś kobietę zaczęły rozszarpywać.. i s ię obudziłem.
Za prawde -> za dużo filmów, za dużo
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Neo pisze:A co potem się działo to nie powiem :grin:
Była nocna akcja :?: :D :D :D

Mnie się dziś nic nie śniło - spałem niezbyt długo... :cry:
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Neo pisze:Nie chodzi mi tutaj o sex lecz to przepiękne uczucie piękna, dosytu, nirwany i harmonii. We śnie tym kobieta ta była dla mnie tak piękna, że naprawde nie wiem jakich wyrazów tutaj użyć żeby to opisać. Poprostu nie da się przelać tych emocji i odczuć na tekst.
Podobna sytuacja miała miejsce u mnie jakieś 1,5 miesiąca temu. sniło mi się, że czuję "coś" do jednej z moich koleżanek, siedzimy oboje w jakimś pokoju ciemnym, rozmawiamy i... [pisać, czy nie pisać :?: ]
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

...ona mnie zaczeła całować... :shock:
#root
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: #root »

A udaje wam się zapamietywać wszystkie wasze sny? Ja np. mam tak, że gdy ktoś mnie obudzi nagle to jakby gwałtownie sę wyrywam ze snu i nic nie pamietam... Wy tez macie takie problemy?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Cż, ja przeważnie jestem wyrywany ze snu. Rzadko budze się sam.
Może dlatego mało który sen zapamiętuję... kiedyś było inaczej :cry:
#root
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: #root »

Ja preferuje ciche radyjko, nastawione na odpowiednią godzine. Wtedy gdy muzyka mnie budzi powoli przypominam sobie cały sen i szybciutko prubuje utrwalić sobie to gdzieś w głowie lub na kartce.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

A ja dziś miałem dwa sny :D

Pierwszy to było coś w stylu OOBE (bo to nie było OOBE, bo nad ciałem własnym miałem też kontrolę). Chodzę sobie na zmianę po Warszawie i po Krakowie. Widziałem jak chrapią moje koleżanki :D Słodki widok doprawdy :P

Drugi sen był co najmniej dziwny... w moim domu odbywała się jakaś "klubowa impreza" - parę balonów, z głośników leci jazz. Stół zastawiony różnymi smakołykami. Ale nikt się nie bawił :!: Wszyscy albo gapili się w stół, albo po cichu rozmawiali. Na stole leżała jakaś kartka, wypełniony dokument z moim nazwiskiem. Popatrzyłem i mnie odrzuciło... to był akt zgonu :shock: Wtedy zrozumiałem, że jestem nieboszczykiem :cry: a ta impreza to miała być moja osiemnastka... widziałem gości, ale oni nie widzieli mnie... matka mówi: "Mógłby ktoś zamknąć okno" No więc ja je zamykam, a wszyscy się dziwią: jak to się stało :?: Samo się zamknęło :?:

Ech, tego co się Ivelliosowi przyśni, nawet mędrzec nie wymyśli ;)
Mekto
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Mekto »

Otóz ja miałem en że wlaczyłem z jakimś kolesiem na noże i tne koles przegrał i poranil mojego psa (bez sensu,co?) I musiąłem psu rany dezynfekować...
Ciekawe co to może znaczyć?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Może to, że będziesz weterynarzem :?: :P
Dzisiaj znowu mi się śniło, że podglądam śpiące koleżanki...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Dzisiaj miałem sen, w którym całowałem się z jakąś dziewczyną o ciemnych włosach ( :D ). Rzecz ciekawa, że była podobna do *ciach*

Po chwili namysłu wyciąłem dalszą część posta... wolałbym żeby tego nikt nie wiedział
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

No i po co pisałeś Ivellios :P Narobiłeś smaka co bardziej napalonym :lol:

Mi się śniło ostatnio, że w parku niedaleko spotkałem mojego "kolegę" ze szkoły, który zawsze mnie wkur... ekhm... znaczy się wkurzał, tym razem nie było inaczej i skończyło się na niezłej rozwałce przy użyciu ciężkiego sprzętu (niech ktoś mi powie skąd w parku znalazły się granaty? :D ) Niby gościa zmasakrowałem ale dziad był chyba nieśmiertelny bo nawet granat w gębie go nie powstrzymał :P

I niech nikt nie mówi czegoś w stylu że gry wypaczyły mi psychikę ;)

Wróć do „Świat snów”