Darnok pisze:Musisz się jeszcze trochu nauczyć, mogłeś jakoś uwarstwić to

W jakim sensie? To, co tu pisze to nie jest fikcja. Robie foty gdzie się da, zgrywam na kompa i analizuje. Jak coś będzie, zapisuje to i to trzymam na myśl, że się kiedy przyda, jak w tym przypadku. Poza tym na swój wiek(12 lat) mam dużą "styczność" z duchami.
Powracając do audio. JAK TO MUSI BYĆ CZĘSTOTLIWOŚĆ? CZY TO BEZ ZNACZENIE? Na
http://www.cda.pl/gry-online/filmy/ul3.php jest film, na którym w pewnym momencie jest napisane coś w stylu"...Aby usłyszeć coś na nagraniu należy nagrywać z częstotliwością 300hz do 3000hz"
Obejrzyjcie ten filmik jest spoko(to po nim ma te wszystkie rzeczy jak postacie w tv itp[ale po 5 obejrzenie])
A tu jest typowy filmik na cmentarzu.
Streszczenie:
Godzina:1:28 am
Idzie 2 kolesi na cmentarz z kamerą nagrywają otoczenie potem coś gadają. Nad jednym grobem znikąd pojawia się człowiek iii... to już sobie sami obejrzycie. Nie chce wam odbierać przyjemności
Na jest filmik a duchu autostopowicza (jest to tak na 4:30 czas) i tam jest ten duch i w związku z tym mam pytanie. Czy ten duch może zrobić takie zakłócenia w obrazie i dźwięku w kamerze?? Proszę o szybką odp w temacie, na gg lub PW. Na gg piszcze nawet jak jest ikonka niedostępny do jestem na niewidocznym
. Ewentualnie na maila