Wyleczyć z wampiyzmu?

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony. W tym dziale są również umieszczane ogłoszenia od administratorów
Mamba

Post autor: Mamba »

Dziwnie dyskutujecie :roll:
rozmawiacie o wampirach i wampiryźmie tak jakby to było pewne, że one są :wink: i że nie jest to tylko wymysł czyjejś chorej wyobraźni.
W końcu znamy przypadki gdy komuś wydaje się , że jest Napoleonem, innemu, że Królową Marysieńką itd.
Odpowiedź Nepha, że leczy wampiryzm za pomocą energii dla kogoś również może być mało wiarygodna i widać, że nikt nikogo nie jest w stanie przekonać :mrgreen:
Nikt nie widział wampira i nikt nie widział uleczonego wampira. To tylko moje skromne zdanie.
Dorregaray

Post autor: Dorregaray »

Widzialem wampira, nie widzialem uleczonego wampira.
Titania (usunela konto)
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Titania (usunela konto) »

@ Mamba
Neph nie odpowiedzial jeszcze jak leczy/uzdrawia wampiry;) to raczej Dorre go zastapil;)

@reszta
Po pewnych przemysleniach i przeczytaniu "Wywiadu z wampirem… " przez zachecenie przez Dorra:) zrozumialam, ze chodzi tu o prawdziwe
wampiry typu: Dracula.
Raz widzialam w Tv taki przypadek, tzn. nie bylo tam mowy o wampirach ale o czlowieku, ktory pije krew i nie moze bez tego zyc.

Przyslowie Seneki jakie przytoczylam wczesniej zostalo zle zinterpretowane,
krolem albo zebrakiem/glupkiem trzeba się przeciez urodzic

kiedys krolowie mowili o sobie, ze krolem mozna się tylko urodzic, odziedziczyc korone...ze Bog wyznacza kto jest krolem. (lat. Aut regem aut fatuum nasci oportere)

Jestem zdania, ze prawdziwy wampiryzm nie jest choroba! Dlatego tez nie da się go wyleczyc. Wampiryzm typu - Drakula jest cecha genetyczna, tak samo jak kolor skory.

Co spodobalo mi się w wywiadzie i wampirach?:
- wampiry nie sa lachudrami ale sa zdysyplinowane, maja wiele zdolnosci jak telepatyczne, telekinetyczne itd. Intuicja, operowanie energia.
-prezencja czyli charyzmat wampirow:)

Nie che tu zachwalac gatunku wampira....ale z opisu wynika, ze wbrew pozorom sa to osobniki wrazliwe i utalentowane.
:wink:
Dorregaray

Post autor: Dorregaray »

Jesli tak zrozumialas to niestety zle zrozumialas.
Nephesh

Post autor: Nephesh »

Dorr i reszta pytających :) w metodach uzdrawiania duchowego nie ma konkretnych technik, ponieważ pomagasz pacjentowi, a nie leczysz konkretny przypadek chorobowy. Zabieg taki polega na rozmowie z pacjentem, ewentualnym przeprowadzeniu regresji, zabiegach połączonych z medytacją, różnych praktykach terapeutycznych etc. To bardzo zubożałe przedstawienie :) ale jeśli chcecie wiedzieć jak leczyć tą metodą to polecam przeczytać książkę np. Jacka Angelo "Twoja uzdrawiająca Siła" lub "Uzdrawianie duchowe" i mając podstawy oraz wiedzę samemu zobaczyć. A jeśli szukacie konkretnych technik ;) to szukajcie bioterapeuty. Ja pracowałem tak jak pracuje się z każdym pacjentem ;). A że ktoś nie wierzy hmm... :) niech sam uzdrowi a nie czeka aż ktoś go przekona i tyle ode mnie ;) dyskusja powoli się robi off-topicowa, więc powoli przestaję się udzielać, a tutaj macie w pełni wyczerpującą odpowiedź (dokładniejszej podać nie da się).
Titania (usunela konto)
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Titania (usunela konto) »

Kazdy rozumie jak rozumie nie ma : dobrze czy zle.....jest chaos;)))!!!!!

Od kiedy mamy: dobrze lub zle, biale lub czarne, chory lub zdrowy....... :roll: :roll: :roll:
V.

Post autor: V. »

Nephesh pisze:dyskusja powoli się robi off-topicowa,
IMHO wręcz przeciwnie...
Mamba pisze:tak jakby to było pewne, że one są
Cóż teologowie też rozprawiają o Bogu, jakby było pewne, że istnieje...

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”