Dieta a energia
Dieta a energia
No więc tak. Ostatnio chciałem zacząć się odrzywiać tylko i wyłącznie przenicą. Moczoną w wodzie a następnie gotowaną, albo od razu zjadaną na surowo. Moim zdaniem najważniejsza jest dieta. Żadne tam runy i talizmany. To się ma nijak do tego co właśnie zjadłeś. I śmieszą mnie grube osoby które zajmują się "sobą jako Atlantą" - i wmawiają sobie, że jak ubiorą pierścionek to ściągną jakąś energie z kosmosu i ona się będzie nimi opiekowała. Co za bubel. Trzeba jeść mało, najlepiej wcale. Wtedy się staje szmanem. I wtedy 3 oko się otwiera prawie automatycznie. Ja jestem młody. Nowy zawodnik w lesie. Oto co stosuje:
- kompletna rezygnacja z kobiet
- jak najwięcej czasu spędzać na świeżym powietrzy
- hiper-oddychanie jako BOSKA METODA na "dociągnięcie czi"
- ćwiczenia TAO rozluźniająco rozciągające
- spanie na świeżym powietrzu (nawet w zimie - mam ciepły śpiwór)
hmm... co jeszcze
- aha no ta dieta. odrzywiam się tylko przenicą i wodą (tj. właśnie pracuje nad tym)
- jem ekstremalnie mało - 150gramów rano i wieczorem - w sumie 300gramów
przenicy w suchej postaci... no i tak
- nalewka z orzecha włoskiego na nafcie + piołun + gozdzik
- no i skuny - te z jak najwyższej półki
Oto moje sposoby na to jak się stać Atlantą - a nie jakieś pierdoły z noszeniem pierścionków albo jakiś talizmanów. Co wy na to panie i panowie? Czy mój artykuł nadaje się do tegoż działu o energi. I przepraszam za taki "w góry olewacki ton mojej wypowiedzi". Inaczej pisać nie umiem - a jak widzicie UDERZAM w najwyższą poprzeczkę, tak wiec... wybaczcie. No i czekam na jakiś "Zaawansowanych" ludzi którzy by mi ewentualnie postarali się troszkę pomóc. Troszkę mnie pocieszyć. Hej! ;-)
- ćwiczenia TAO rozluźniająco rozciągające
- spanie na świeżym powietrzu (nawet w zimie - mam ciepły śpiwór)
hmm... co jeszcze
- aha no ta dieta. odrzywiam się tylko przenicą i wodą (tj. właśnie pracuje nad tym)
Oto moje sposoby na to jak się stać Atlantą - a nie jakieś pierdoły z noszeniem pierścionków albo jakiś talizmanów. Co wy na to panie i panowie? Czy mój artykuł nadaje się do tegoż działu o energi. I przepraszam za taki "w góry olewacki ton mojej wypowiedzi". Inaczej pisać nie umiem - a jak widzicie UDERZAM w najwyższą poprzeczkę, tak wiec... wybaczcie. No i czekam na jakiś "Zaawansowanych" ludzi którzy by mi ewentualnie postarali się troszkę pomóc. Troszkę mnie pocieszyć. Hej! ;-)
-
- Forumowy maniak
Serdecznie witamy na forum wodzu!
Wiele czynnikow z tego trybu zycia tez stosuje np.:
"- kompletna rezygnacja z kobiet
- hiper-oddychanie jako BOSKA METODA na "dociągnięcie czi" "
Nie moge pozwolic sobie zbytnio na: "spanie na świeżym powietrzu (nawet w zimie - mam ciepły śpiwór)" ze wzgledow socjalnych, tzn. mieszkam w miescie, nie jestem sama.
co do
" - aha no ta dieta. odrzywiam się tylko przenicą i wodą (tj. właśnie pracuje nad tym)
przenicy w suchej postaci... no i tak"
A czemu uwazasz, ze tylko przenica jest tym czym mozna spozywac??? OK, jest dosc zdrowa, duzo blonnika na trawienie. Ale jak np. uzupelniasz zelazo? I ogolnie witaminy, bialka?
Na co jest ta nalewka? " z orzecha włoskiego na nafcie + piołun + gozdzik" Mozna pic nafte???
Skuny ? Co to jest?
Z tego co napisales wnioskuje, ze odzywiasz się swiatlem, tzn prana z powietrza, nie wytrzymala bym tego rygoru.
Nie che pocieszac, jak jest Ci zle i jestes glodny to jedz normalnie i spij w cieplym mieszkanku //tak
Pozdrawiam
T.

Wiele czynnikow z tego trybu zycia tez stosuje np.:
"- kompletna rezygnacja z kobiet
- hiper-oddychanie jako BOSKA METODA na "dociągnięcie czi" "
Nie moge pozwolic sobie zbytnio na: "spanie na świeżym powietrzu (nawet w zimie - mam ciepły śpiwór)" ze wzgledow socjalnych, tzn. mieszkam w miescie, nie jestem sama.
co do
" - aha no ta dieta. odrzywiam się tylko przenicą i wodą (tj. właśnie pracuje nad tym)
przenicy w suchej postaci... no i tak"
A czemu uwazasz, ze tylko przenica jest tym czym mozna spozywac??? OK, jest dosc zdrowa, duzo blonnika na trawienie. Ale jak np. uzupelniasz zelazo? I ogolnie witaminy, bialka?
Na co jest ta nalewka? " z orzecha włoskiego na nafcie + piołun + gozdzik" Mozna pic nafte???

Skuny ? Co to jest?

Z tego co napisales wnioskuje, ze odzywiasz się swiatlem, tzn prana z powietrza, nie wytrzymala bym tego rygoru.
Nie che pocieszac, jak jest Ci zle i jestes glodny to jedz normalnie i spij w cieplym mieszkanku //tak
Pozdrawiam
T.
ty to masz silną wolę...z powodu małych ilości jedzenia nie czujesz się osłabiony? Ja jedząc tylko pszenicę nie byłabym zdolna do zrobienia czegokolwiek, nie mówiąc już o pracy czy nauce.
Ale widocznie masz swoje powody, skoro stosujesz taką dietę.
A to spanie na dworze w zimie? podziwiam. Dla mnie twój tryb życia to asceza... Czujesz już jakieś efekty tych zabiegów? Pomaga Ci to?
Ale widocznie masz swoje powody, skoro stosujesz taką dietę.
A to spanie na dworze w zimie? podziwiam. Dla mnie twój tryb życia to asceza... Czujesz już jakieś efekty tych zabiegów? Pomaga Ci to?
Re: Dieta a energia
tikime3 pisze:Trzeba jeść mało, najlepiej wcale. Wtedy się staje szmanem. I wtedy 3 oko się otwiera prawie automatycznie.
No to w afryce, korei pln i chinach prawie wszyscy wg tej teorii sa oswieceni
Ja jestem młody. Nowy zawodnik w lesie. Oto co stosuje:
Zastanawiam się, kto tu z kogo zrezygnowal
Lej wiecej nafty
Ja mysle ze z twoimi umiejetnosciami mozesz od razu stosowac tylko skuny
I przepraszam za taki "w góry olewacki ton mojej wypowiedzi". Inaczej pisać nie umiem - a jak widzicie UDERZAM w najwyższą poprzeczkę, tak wiec... wybaczcie. No i czekam na jakiś "Zaawansowanych" ludzi którzy by mi ewentualnie postarali się troszkę pomóc. Troszkę mnie pocieszyć. Hej! ;-)
Ja tez przepraszam za z gory olewancki ton mojej wypowiedzi, poprostu z mila checia dalem się sprowokowac

-
- Forumowy maniak
-
- Tropiciel tematów
O lol. Czemu ja tu nie widze Dorra? o.O Osobiście jestem przciwniczką takich wyrzeczeń. Żyje sobie wygodnie, posłusznie odprawiam sabaty (modlitwy czasem opuszczam) i źle ze mną nie jest o.o A nawet wręcz przeciwnie ;D (Ostatnio nawet troche przytyłam od tej energii
") Lubię sobie dogadzać i z tego płynie moja energia ;D I dobrze funkcjonować mogę tylko spełniając swoje potrzeby o.O Tylko wtedy mogę się w pełni skupić na czynach ;p
Pozdrawiam.
(btw. po avatarku widać, że wychudzona chłopina ;p)

Pozdrawiam.
(btw. po avatarku widać, że wychudzona chłopina ;p)
DokładnieLavyrania pisze:Lubię sobie dogadzać i z tego płynie moja energia ;D I dobrze funkcjonować mogę tylko spełniając swoje potrzeby o.O Tylko wtedy mogę się w pełni skupić na czynach ;p

No ja jestem pod wrażeniem
Twojej wytrzymałości, woli itd
jestem wegetarianką, ale chyba z samą przenicą bym nie wytrzymała ;D kocham jeść zielone warzywa, jem zazwyczaj tylko wtedy kiedy jestem głodna (jakies 2 posiłki dziennie), a nie kiedy przjdzie pora
na zewnątrz spanie jest super *______* alkoholu nie piję (chyba, że ktos stawia, bo tak to mi kasy szkoda xD), skunom mówie nie ;P, moja gimnastyka to joga^^ i oddychanie na świeżym powietrzu, a moim ulubionym zajęciem jest praca ze zwierzętami wtedy przepływa przeze mnie najwięcej energy. Jeśli Ciebie zadowala taki sposób bycia, to doskonale. Gorzej by było gdybyś się do czegoś zmuszał ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)

![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
-
- Nowicjusz
ad. 1. Dymanka nie lubisz? Czy zadna cie nie chce? Moze gejkiem jestes? Nie rozumiem, co w dobrym bzykanku moze byc zlego...tikime3 pisze: - kompletna rezygnacja z kobiet

ad. 2. Ja wole jak mo kolezanka "dociagnie czi"

ad. 3. Polskie skuny z ropa i muchozolem? Nono, niezly rozwoj duchowy ;-) atlancie ;-).
Uderzasz glowa w sciane i masz halucynacje... ale nazywaj jak chcesza jak widzicie UDERZAM w najwyższą poprzeczkę,

A-llah-kocha
Człowieku dziwnej wiary, przyślij mi za miesiąc swoje zdjęcie, albo tego co z Ciebie zostanie, nie żebym lubił chłopców, ale ciekaw jestem jak wygląda szkielet obciągnięty prezerwatywą...tikime3 pisze:- jem ekstremalnie mało - 150gramów rano i wieczorem - w sumie 300gramów
tikime3 pisze:- nalewka z orzecha włoskiego na nafcie + piołun + gozdzik
Nie wiem, czy wiesz, ale od wpieprzania takiej osobliwej misktury możesz nabawić się nieziemskich wrzodów w wieku 26 lat, oczywiście o ile wcześniej nie zdechniesz od samego piołunu, który dla twej wiadomości jest trujący.
Jak głosi wikipedia:
Nie zaleca się amatorskiej uprawy i zbioru bylicy piołun, ponieważ stosowanie bez zaleceń lekarza może przy przedawkowaniu prowadzić do silnych zatruć i zaburzeń czynności mózgu.
Przykro mi stary, ale szamani by wprowadzić się w trans nie używali chodowanych na domestosie skunów, ale ziół na przykład szałwi boskiej, więc podsumowując z ciebie jest dupa (w zimie przemarznięta) nie szaman zjednoczony z naturą.tikime3 pisze:- no i skuny - te z jak najwyższej półki
Oczywiście powyższy tekst jest tylko moją osobistą dygresją i masz święte prawo się obrazić, ale lepiej najpierw zastanów się nad sobą...
-
- Forumowy maniak
-
- Forumowy maniak
-
- Forumowy maniak
-
- Forumowy maniak