zagadkowa istota na zdjęciu autorstwa germana pereiry

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
ivrystd
Nowicjusz
Nowicjusz

zagadkowa istota na zdjęciu autorstwa germana pereiry

Post autor: ivrystd »

http://www.ufoplaza.nl/modules.php?name ... e&sid=1789

zdjęcie nie było kasowane z aparatu
prawdopodobieństwo fałszerstwa jest niemal zerowe
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

na pierwszy rzyt oka przypomina mi to troche szaraka... ale z lekka za kurduplaste :P na oko to cos ma z 50cm wzrostu.
Po niemiecku sprechen zbytnio nie umiem wiec tekstu nie zrozumialem ;)
To cos bylo tylko na zdjeciach widac?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

w najnowszym "Nieznanym Świecie" jest artykuł o tym zdjęciu. Jak zrobili wyraźniejsze, to wszystko wokół zrobiło się ostrzejsze, a ten ludek się jeszcze bardziej "rozmazał" :?
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

mnie tez troche zastanawia to, ze konie sa spokojne, zwierzeta wyczuwaja rozne dziwne rzeczy w poblizu, a przy przebiegajacym w poblizu "skrzacie" powinny byc chociaz poddenerwowane, a te nic zero odzewu...
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

jeżeli po wyostrzeniu ludzik się rozmywa to niech rozmyją jeszcze bardziej obraz zobaczymy co wyjdzie :D
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja w GIMP'ie wykonałem podobny "numer" (czyli wzmocnienie krawędzi i wyostrzenie) i wyszło takie "cuś"...
_Nameless_
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: _Nameless_ »

Co do koni... to są konie milicyjne (jeśli dobrze widzę), ostry trening itede... moze dlatego nie reagowały... podobnie konie tych Husarzy (tych z tymi fajnymi piorupiuszmi) konie wroga się strachały się dzwieku wydawanego przez te ustrojtwo na hełmie jeźdzca, a te skurczybyki nie... trening i jeszcze raz trening.
Co do postaci to to możę być jakieś wyjątkowo niskie dziecka albo zwykłe widziadło (w sensie zjawisko optyczne jakies) no...albo mały kosmitek, czyli kosmiciątko :P
ivrystd
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ivrystd »

ponoć znajdowano już szkielety kształtem i wielkością przypominajace istotę na zdjęciu
Awatar użytkownika
Enlil
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Enlil »

Ten ufol wyglada jakby się skradał....... ale mu chyba nie wyszło bo przeparadował przed obiektywem i kilkoma ludźmi :lol:

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”