Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony. W tym dziale są również umieszczane ogłoszenia od administratorów
Dokładnie po 29 dniach...
Proponuję najpierw się z tym forum zapoznać, podyskutować na spokojnie i dopiero za jakiś czas wyskakiwać z propozycjami.
[hide]Odnosząc się do PW to nazywanie moderatorów dzieciakami jest co najmniej nie na miejscu, przede wszystkim dlatego, że nie znasz nas (po miesiącu postowania nie można nikogo dobrze poznać), a poza tym sama momentami zachowujesz się jak "tylko trochę młodsza"...[/hide]
ohh...Cogito...nie obrazam nikogo tak wprost, ale czasami sama wiesz, ze czlowiekowi zalamuja się rece... Ivellios, ty tam naszej prywatnej korespondencji nie wcielaj tu na forum, bo to bylo bez mojej zgody...tak się nie robi...;/
tu chodzi o dobre wychowanie Cleric...tylko o dobre wychowanie, tak jak mamusia uczyla nie czytac cudzych listow, tak się nie powinno bez obopolnej zgody umieszczac mojego priva, albo nawet sensu mojego priva na forum...
Cogito pisze:Cie do tego, to że jesteś starsza od niektórych.
Jest kilku poważnych modów, i oni sprawują pieczę nad tą szczęśliwą gromadką nie potrzebujmy (wg. mnie, chcesz zacząć pyskówkę, pisz na pw) kolejnych modów , a jeżeli chcesz pomagać, to zgłaszaj posty. Będziemy ci wdzięczni, a może nawet postawimy piwo
cleric pisze:a co boisz się ze ci, których za plecami objezdzasz czegos się dowiedza przez przypadek? XD
Iza nie rób sobie tego co było na DP po raz drugi. Mi to wygląda na powtórkę z rozgrywki. Z całym szacunkiem do Twojej osoby.
Co do moderacji na forum "Nasza Twórczość" za bardzo nie ma tutaj czego moderować póki co, a i bałaganu zbytnio nie dostrzegam. Iza za bardzo chyba się narzucasz i chcesz swoje poglądy forsować siłą- to nie tak się robi. W ten sposób zbudowałaś wobec siebie tylko niechęć.
Żeby nie było, ze zamierzam ciągnać offtopa- to jest moje zdanie nt. kandydatury Izy na moderatora. Najpierw należy wyrobic sobie szacunek, jakiś grunt. Nigdy nie ładuj się nigdzie z buciorami.