Na początek pytanie:
Czy analizujecie swoje sny po przebudzeniu?
W ogóle co sądzicie o snach? Czy mają one jakieś znaczenie, czy są tylko wytworami zmęczonego umysłu?
Znaczeniem snów zaczynają się już nawet zajmować naukowcy. Oto artykuł na ten temat:
http://www.portal.paranormalium.pl/artykul615.php
( jakby nie wchodził to spróbujcie tu: KLIK)
W poszukiwaniu znaczenia snów
-
- Administrator
-
- Dyskusjoholik
To zależy jaki sen, jeżeli taki zwykły bez jakieś porywającej akcji to olewam zwykle. Co innego jeżeli sen jest stosunkowo schizowy i występują w nim jakieś ważne osoby.
W końcu podczas snu dochodzi do głosu podświadomość, ukryte pragnienia i lęki się ukazują, dlatego też jeżeli mam takie motywy w snach zaczynam nad tym trochę rozmyślać.
W końcu podczas snu dochodzi do głosu podświadomość, ukryte pragnienia i lęki się ukazują, dlatego też jeżeli mam takie motywy w snach zaczynam nad tym trochę rozmyślać.
-
- Dyskusjoholik
Mam koleżankę, która tłumaczy sny za pomocą sennika, kiedy wyjasniła mi znaczenie mojego snu kiedys doszłam do wniosku, ze wolałabym jednak tego nie wiedzieć 
a co powiecie o deja vu? (jest tutaj na forum osobny wątek poświecony temu zagadnieniu?)
to nie jest odpowiedni temat na tego typu wywody...

a co powiecie o deja vu? (jest tutaj na forum osobny wątek poświecony temu zagadnieniu?)
to nie jest odpowiedni temat na tego typu wywody...
Ostatnio zmieniony 2006-12-26, 21:03 przez Alphar, łącznie zmieniany 1 raz.